Audio-video uređajiPhilipsVijesti

Philipsovi televizori osvojili nagradu za najbolji dizajn

philips-designline-award

Philips DesignLine i Philips Elevation osvojili su Red Dot nagradu za svoj izniman dizajn. Philips DesignLine TV je osvojio ‘Red Dot: Best of the Best (Najbolje od najboljeg) nagradu za visokokvalitetni dizajn koji predstavlja revoluciju u dizajnu televizora. Philips Elevation TV je osvojio Red Dot nagradu za svoj iznimno tanak dizajn koji uz četverostrani Ambilight i transparentno postolje stvara dojam da televizor lebdi u svjetlosti.

Philips DesignLine: savršen za moderne životne prostore

Stručni žiri je bio impresioniran nekonvencionalnim stilom DesignLine TV-a. Nekonvencionalan izgled Philips DesignLine televizora savršeno se uklapa u moderne stambene prostore. Philipsovi dizajneri su standardni dizajn televizora na stalku ili zidnom nosaču zamijenili staklenom površinom koja seže sve do poda i koju je dovoljno nasloniti na zid. Uzorak crne boje na staklu, odnosno TV uređaju „spušta se“ produljenim dijelom prema podlozi. Kako je uzorak sve rjeđi i rjeđi, prozirno staklo sve više dolazi do izražaja, a televizor izgleda kao da lebdi u zraku. Ovaj efekt se izvrsno nadopunjuje s trostranim Ambilight osvjetljenjem koje je također prisutno na ovom modelu. Svjetlost pojačava dojam „lebdenja“ dok se iskustvo gledanja znatno pojačava.

Philips Elevation: ultra tanak TV koji ‘pluta’

Elevation_philips-1

Debljina od samo 13.5mm čini Elevation najtanjim Philips TV-om ikada. Njegov dizajn i korištenje visokokvalitetnih materijala u kombinaciji s četverostranom Ambilight tehnologijom stvara iluziju TV-a koji pluta u svjetlosti. Taj se dojam pojavljuje bez obzira na to je li TV postavljen na prozirno postolje ili na zid.

Red Dot nagrada „Best of the Best“ za Philips DesingLine je veliko priznanje za dizajnerski pristup koji pomiče granice konvencionalnog kako bi se zadovoljile želje modernih korisnika. DesignLine i Elevation su savršeni primjeri stvaranja proizvoda koji se izvrsno uklapaju u suvremene interijere kroz kombinaciju visokokvalitetnih materijala, profinjen dizajn i Ambilight tehnologiju.” – Rod White, viši kreativni direktor u TP Vision-u.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!