FilmoviKino

Disney otkriva razlog kašnjenja Epizode 7 Ratova Zvijezda

star-wars-luke-leia-vader

Disney i Lucasfilm su prije nekoliko dana obznanili kako će 7. nastavak sage Zvjezdanih Ratova kino platna ugledati krajem 2015. godine, što je došlo kao razočaranje za mnoge koji su se veselili dolasku filma tijekom ljetnih mjeseci navedene godine. Iako je originalni plan doista bio da film izađe u ljeto 2015., odlučeno je kako se timu koji radi na filmu treba pružiti dovoljno vremena da napravi odličan film, otkrio je direktor uprave Disneya, Bob Iger.

Iger je za Bloomberg TV izjavio kako JJ Abramsu i timu pisaca treba ostaviti dovoljno vremena da bi oblikovali, napisali i proizveli film da bude kvaliteta i na kraju krajeva – na razini ostalih nastavaka sage. Uz promjene koje su napravljene u timu scenarista, originalni termin ljeta 2015. se činio kao nedovoljno vremena da bi rezultat bio optimalan.

Dakle, Božić 2015. ćemo provoditi prepričavajući najnovije zgode iz Star Wars univerzuma, te se samo možemo nadati da film neće biti samo blockbuster sa nevjerojatnim efektima i velikim imenima u odjavnoj špici, već da će ostaviti trajan utisak na povijest filma, baš kao što je to napravila originalna trilogija.

Jedini spoiler koji se do sada pojavio vezan za novi nastavak sage onaj je koji je glumac Harrison Ford otkrio tijekom gostovanja u poznatom talk showu Conan, s voditeljem Conanom O’Brienom. Pogledajte što je otkrio:

Izvor: Den of Geek

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!