DVD izdanjaFilmovi

Novi naslovi na DVD mediju [Continental] [4. veljače]

Ovaj tjedan u izdanju Continental Filma izlazi ukupno šest novih naslova na DVD-u, uključujući prošlogodišnji animirani Rat Klonova, te jedan od najboljih horor filmova svih vremena, Descent (Špilja Užasa). Pogledajte u nastavku sve nove naslove i njihove osnovne informacije.

DODAJ GAS – JUST ADD WATER

Redatelj: Hart Bochner

Glumci: Danny DeVito, Justin Long, Jonah Hill, Dylan Walsh

Dobrodošli u Tronu, u Kaliforniji – besperspektivan pustinjski grad za ljude besperspektivnih života. A nitko od njih nije veći gubitnik nego Ray Tuckby, pristojan čuvar podzemne garaže opterećen neurotičnom ženom i bezobraznim, seksualno frustriranim sinom. A onda, Rayjev život dodirne samo dno. Sada, uz pomoć djevojke iz djetinjstva i zabrinutog stranca, Ray će ponovno preuzeti kontrolu nad svojim životom i svojim gradom…

RATOVI ZVIJEZDA: RATOVI KLONOVA – STAR WARS: CLONE WARS

Redatelj: Dave Filoni

Dok se Ratovi klonova šire galaksijom, Anakin Skywalker i njegov novi Padawan, učenik Ahsoka Tano, kreću u opasnu misiju spašavanja kidnapiranog sina kralja kriminala Jabbe the Hutta. Otpadnik Grof Dooku u tome ih je čvrsto odlučio spriječiti uz pomoć svojeg opakog plaćenog ubojice Asajja Ventressa i čini se da će njihova misija imati vrlo ozbiljne posljedice. Istovremeno, na prvim linijama bojišnice, Obi-Wan Kenobi i Master Yoda predvode ogromnu vojsku klonova u hrabrom nastojanju da pobijede vojsku droida i odupru se mračnim silama.

KLIZALJKE SNOVA – CUTTING EDGE 3

Redatelj: Stuart Gillard

Glumci: Matt Lanter, Francia Raisa, Christy Carlson Romano, Ben Hollingsworth

Šampion u umjetničkom klizanju Zack Conroy je sjajan, ali pomalo opasan natjecatelj koji ignorira sve rizike u potjeri za savršenstvom. Ali kada se njegova partnerica i bivša djevojka ozljedi uslijed kobnog pada, Zack se našao na tankom ledu i sada traži novu partnericu. Na scenu stupa prekrasna Alexandra Delgado, drska hokejašica čiji sirovi, nerafinirani talent nadmašuju jedino njezina strast i požuda. Dolazi do sukoba dvaju temperamenata, a iskre frcaju – kako na ledu, tako i izvan njega – dok nesuđeni dvojac juri nemogući san na putu do svjetskog prvenstva – gdje je jedina stvar opasnija od samog klizanja zaljubljivanje.

TICKETS – KARTE

Redatelji: Abbas Kiarostami, Ken Loach, Ermanno Olmi

Uloge: Carlo Delle Piane, Valeria Bruni Tedeschi, Silvana De santis, Gary Maitland

Abbas Kiarostami, Ken Loach i Ermanno Olmi – udružuju se kako bi režirali trilogiju isprepletenih priča koje se odvijaju tijekom putovanja vlakom iz središnje Europe do Rima. Likovi su povezani nizom slučajnih susreta, no priče su srodne po temama kojima se bave: socijalnim statusom, zagonetkom slučajnosti i žrtvom. Stariji poslovni čovjek pronalazi utjehu i novi uvid u život kada upozna mlađu ženu, (Valeria Bruni Tedeschi) koja mu sređuje kartu za vlak nakon što mu bude otkazan avionski let. Mladić je rastrgan između starije žene koja ga kontrolira, i mlađe koja ga privlači. A troje Škotskih mladića koji putuju na nogometnu utakmicu snova prisiljeni su otvoriti oči i vidjeti cjelinu koja ih okružuje. U svakom od slučajeva, ovo putovanje vlakom promijeni tijek života likova.

ŠPILJA UŽASA – THE DESCENT

Redatelj: Neil Marshall

Glumci: Shauna Macdonald, Natalie Jackson Mendoza, Alex Reid, Saskia Mulder

Šest žena sastaje se u udaljenom dijelu Apalača kako bi istražile špilju skrivenu duboko u šumi, kao dio ekstremne avanture na otvorenom na koju idu jednom godišnje. Katastrofa nastupa kad urušavanje kamenja blokira otvor i one ne mogu izići. Žene nastavljaju, nadajući se da postoji još jedan izlaz, ali postoji i nešto drugo što vreba pod zemljom. Prijateljice postaju plijen i prisiljene su koristiti svoje najprimitivnije instinkte u sveopćem ratu protiv neopisivog užasa – onoga koji napada bez upozorenja, ponovo, i ponovo, i ponovo…

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

8 komentara

  1. Heh, a nešto slabo, baš i ne dobivam vijesti o novim BD naslovima, nekako to sve jako polako ide… Kako mi reae jedan uvoznik – ljudi kažu da što ae im to, malo je filmova i skupi su, a DivX je na svakom koraku i OK im je…

  2. Evo, ponovno je reaktivirana suradnja i s Blitz Filmom pa ae i njihove novosti slijetati na stranicu. I da, nisam zaboravio navesti da šalju Blu-ray naslove tako?er :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!