DVD i Blu-ray recenzijeFilmovi

Recenzija [Blu-ray]: Ghost Rider (1 disk) [Extended Cut]

ghost-rider-bd-screen0

Nakon testa dvostrukog BD izdanja Neobične priče o Benjaminu Buttonu, ovoga puta ćemo se pozabaviti jednim malo starijim izdanjem, Ghost Rider-om s Nicolasom Cageom i Evom Mendes. Ovo izdanje ste vrlo vjerojatno vidjeli u akciji po trgovačkim centrima na odjelu AV tehnike – njegovi izbornici s isječcima iz filma u HD razlučivosti vrlo upečatljivo izgledaju, a trgovci se ne trebaju zamarati da ponovno startaju film nakon što završi. Ovo izdanje dolazi na jednom disku, no unatoč tomu donosi, uz 1080p sliku i nekompresiranu 5.1 zvučnu traku, dvije zvučne trake s komentarima redatelja i producenta, te tri priloga u standardnoj rezoluciji. Nakon Buttona koji je na testu osvojio 4 ¼ zvjezdica, pogledajmo kompletne dojmove ovog izdanja.

Osnovno o filmu

Sinopsis
Film se temelji na Marvelovim likovima. Motociklist kaskader Johhny Blaze odrekne se svoje duše da bi postao Helblazing, čovjek koji je uzeo pravdu u svoje ruke da bi se borio protiv Blackhearta željnog moći, samog vražjeg sina. Od Marvel Comicsa, tvoraca Spider-Mana, Bladea i X-Mena, stiže novi junak …Ghost Rider.
Originalni naziv
Ghost Rider
Glumci
Nicolas Cage
Eva Mendes
Režiser Mark Steven Johnson
Godina izdanja
2007
Žanr
Akcija
Fantazija
Format
Blu-Ray disk
Broj diskova
1
Jezik
engleski + 2 jezika (jedino engleski dostupan i u nekompresiranom, PCM, zapisu)
Podnaslovi
hrvatski+ 7 drugih jezika
Trajanje
124 min
Format 1080p 2.40:1
Broj poglavlja
16
Adsense
1 2 3 4 5 6Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Hvala Nani! Dodao sam tako?er u poglavlje o titlovima i komentar na količinu poglavlja u filmu. U ovom ih je premalo, tako da primjerice ako hoau slušati “Ghost Riders in the sky” na kraju filma moram ubrzati par minuta sa zadnjeg poglavlja, što je bespotrebno s obzirom da se moglo lako dodati…

    Mendesica je definitivno veliki plus :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!