Home » Filmovi » Zemlja: Novi Početak – novi SF spektakl Willa Smitha!

Zemlja: Novi Početak – novi SF spektakl Willa Smitha!

zemlja-novi-pocetak

Holivudska super-zvijezda Will Smith (Ljudi u Crnom, Ja Sam Legenda) svakako spada u sam vrh najprofitabilnijih glumaca današnjice. Glumac koji iza sebe ima dvije nominacije za prestižnu nagradu Oscar („Ali“ i „U potrazi za srećom“) i čijih je čak 10 filmova prešlo svjetsku kino zaradu od 300 milijuna dolara ovoga ljeta pojavljuje se u novom akcijskom SF spektaklu – „Zemlja: Novi početak“!


Nakon što sa svojim brodom dožive nesreću, tinejdžer Kitai Raige (Jaden Smith) i njegov legendarni otac Cypher (Will Smith) ostaju zatočeni na Zemlji, planetu kojeg je uslijed kataklizmičnih događaja prije tisuću godina ljudski rod u potpunosti napustio. Zbog pretrpljene ozljede, Cypher se nalazi u kritičnom stanju pa se Kitai mora upustiti na pogibeljno putovanje kako bi poslao signal za pomoć pritom se boreći s nepoznatim terenom, potpuno novim razvijenim životinjskim vrstama koje sada vladaju planetom te nezaustavljivom vanzemaljskom pojavom koja je pobjegla nakon njihove nesreće. Otac i sin morat će naučiti surađivati zajedno i vjerovati jedno drugome ako žele dobiti bilo kakvu šansu za siguran povratak kući.

Nakon izuzetno hvaljenog filma „U potrazi za srećom“ u kojem je Will Smith glumio Chrisa Gardnera, a Jaden Smith njegovog sina Christophera – pravi otac i sin ponovno udružuju svoje glumačke snage kako bi publici što vjerodostojnije prenijeli svoje likove i nevolje koje ih očekuju na planetu Zemlja.

AfterEarth-foto

Film „Zemlja: Novi početak“ u hrvatska kina stiže 6. lipnja!

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

One comment

  1. Meni ovo izgleda BAŠ po mojoj mjeri.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*