KinoVijesti

Svi na Ligu Prvaka u CineStar

Liga-Prvaka

Velika platna omogućavaju poseban doživljaj filmova, ali i opera i drugih sadržaja. Spektaklima smo željeli približiti najveće i najbolje svjetske opere i balete svim gledateljima. Ovoga puta želimo omogućiti svim posjetiteljima nenadmašno sportsko događanje.

Zahvaljujući najboljoj tehnologiji, ljubitelji nogometa pratit će utakmicu na velikom platnu s najboljom mogućom slikom i zvukom, što je sigurno fantastičan osjećaj.

Chelsea vs Bayern Munich  direktan prijenos 19. svibnja u 20,45 sati. u CineStaru: Zagreb, Osijek, Split i Rijeka.

Požurite kupiti  ulaznice na blagajnama CineStara ili online. Uživajte!

Liga-Prvaka-u-CineStaru

Izvor: Blitz PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!