Home » Filmovi » Ratovi zvijezda – Epizoda VII novosti

Ratovi zvijezda – Epizoda VII novosti

Star-Wars

Sprema se novi nastavak serijala Ratovi zvijezda – Epizoda VII, predvođen redateljem J.J. Abramsom i scenaristom Michaleom Arndtom.

Najnovije glasine kažu da bi mogli gledati Harrisona Forda kako reprizira ulogu Hana Soloa. Harrison Ford je pokazao interes za povratkom u Ratove zvijezda. Ipak, još uvijek nema potvrde ovih glasina, te se čini da će proći još neko vrijeme prije službene objave.

U međuvremenu, legendarni kompozitor John Williams je izrazio interes da ponovno radi na glazbi za film serijala Ratova zvjezda. Pomalo je iznenađen odlukom da se snima novi set nastavaka, predviđen već za 2015. godinu. Nije sasvim siguran je li spreman raditi na tom projektu u narednim godinama, za kojeg se nadao da će nastaviti surađivati sa Georgeom Lucasom.

Ewan McGregor je potvrdio svoj interes za rad na novom filmu Ratovi zvjezda, iako još nije siguran hoće li za njegovog lika (Obi-Wan) biti mjesta u novom filmu.

Čini se da će se Epizoda VII odnositi na potomke Hana Soloa i princeze Leie te na Lukea Skywalkera. Također se čini kako će se R2D2 i C-3PO vratiti nepromijenjeni.

Izvor: Den of Geek

About Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*