FilmoviKinoVijesti

Ratovi zvijezda – Epizoda VII novosti

Star-Wars

Sprema se novi nastavak serijala Ratovi zvijezda – Epizoda VII, predvođen redateljem J.J. Abramsom i scenaristom Michaleom Arndtom.

Najnovije glasine kažu da bi mogli gledati Harrisona Forda kako reprizira ulogu Hana Soloa. Harrison Ford je pokazao interes za povratkom u Ratove zvijezda. Ipak, još uvijek nema potvrde ovih glasina, te se čini da će proći još neko vrijeme prije službene objave.

U međuvremenu, legendarni kompozitor John Williams je izrazio interes da ponovno radi na glazbi za film serijala Ratova zvjezda. Pomalo je iznenađen odlukom da se snima novi set nastavaka, predviđen već za 2015. godinu. Nije sasvim siguran je li spreman raditi na tom projektu u narednim godinama, za kojeg se nadao da će nastaviti surađivati sa Georgeom Lucasom.

Ewan McGregor je potvrdio svoj interes za rad na novom filmu Ratovi zvjezda, iako još nije siguran hoće li za njegovog lika (Obi-Wan) biti mjesta u novom filmu.

Čini se da će se Epizoda VII odnositi na potomke Hana Soloa i princeze Leie te na Lukea Skywalkera. Također se čini kako će se R2D2 i C-3PO vratiti nepromijenjeni.

Izvor: Den of Geek

Adsense

Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!