Home » Obavijesti/ostalo » Nagradne igre » Giveaway: Poklanjamo 3D Blu-ray izdanje filma Ledeno Doba 4: Zemlja se trese!

Giveaway: Poklanjamo 3D Blu-ray izdanje filma Ledeno Doba 4: Zemlja se trese!

ice-age-4-giveaway

HD Televizija u suradnji s Continental filmom poklanja jedan primjerak najnovijeg nastavka Ledenog Doba, a koji je na našim kino blagajnama postigao zapažen uspjeh. Recenziju izdanja možete pročitati na zasebnoj stranici, a detalje o tome kako možete osvojiti testirani primjerak pronađite u nastavku.

Želim Ledeno Doba 4 na Blu-rayu, što moram učiniti da ga osvojim?

Da biste postali kandidat za osvajanje jednog primjerka ovog izdanja, potrebno je napraviti slijedeće:

 1. Podržite glasom na Facebooku HD Televizija stranicu i stranicu Continental Filma:

HD Televizija:

[fblike url=”https://www.facebook.com/hdtelevizija” style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”600px” verb=”recommend” font=”tahoma”]

Continental film:

[fblike url=”https://www.facebook.com/ContinentalFilm” style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”600px” verb=”recommend” font=”tahoma”]
 1. (ALTERNATIVNO) – Ako nemate Facebook račun tada možete u našoj bazi televizora ostaviti komentar na televizor koji posjedujete ili koji ste imali prilike vidjeti/koristiti (u stilu kratkog osvrta kako vas se je dojmio)

HDDb – baza televizora >>

2. U formi za komentiranje napišite koji vam je najdraži nastavak Ledenog Doba i zašto. Ako film niste pogledali, napišite koji božićni film biste preporučili za pogledati u ovo blagdansko doba.

Prijave sakupljamo do srijede 26. prosinca u 23:59, a ime dobitnika ćemo objaviti 27. prosinca tijekom dana.

Svim sudionicima želimo puno uspjeha!

Ažuriranje 26. prosinca:

Na temelju slučajnog odabira izvučena je Anita! Čestitamo dobitnici, a svima ostalima želimo mnogo uspjeha u novom dijeljenju Blu-ray filmova!

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

18 komentara

 1. Najbolji je drugi dio. Prvi nema sinhronizaciju (nažalost), jer je to jedan od rijetkih crtića koji su genijalno sinhronizirani. Treći i četvrti, a dobri, ali …

 2. Nataša Mrkonjić

  Najdraži mi je nastavak Ledeno doba: Dinosauri dolaze jer sam ga gledala u kinu 3D što je pojačalo doživljaj ionako zanimljivog filma :)

 3. Meni je najdraži treći dio Dinosauri dolaze kad Sid pokušava usvojiti male dinosaure jer želi obitelj kao i mamuti pa usvaja dinosaure i trudi se biti im otac, i onda svi otkrivaju svijet koji nisu mogli ni zamisliti i u kojem više nisu glavni, nego su kao kukci prema dinosaurima, a 3D je u filmu prekrasno odrađen, zbilja se možeš uživjeti.

 4. Mojoj djeci je najdraži ovaj 4-ti dio jer im je najzanimljiviji,smiješan,napet…

 5. 1.dio je apsolutni hit bio…ona mala slatka bebica koju vraćaju njezin roditeljima, iskreno taj dio mi je i najsmješniji, priča je pratila samo njih bez dodatnih likova, a Sid ko Sid je najurnebesniji. Datu je i nestanak ptive Do-Do zbog lubenica hahhaha

 6. Meni je najjači 1. dio, jer mi je to bija najbolji crtani koji san gleda, a još je bija na francuskom. Ajme kad se sitin ti dana… A Sid hahahahahha vrh je!

 7. Blue Panther Sandrinne

  Preporučila bih komediju “Četiri Božića” jer je prikladna za ovo blagdansko doma, a nije jedan od onih “dosadnih” komedija koje daju na TVu iz godine u godine (svake godine daju iste filmove).

 8. moj sin je lud za dinosaurima i sa svime što ima veze s njima, tako da glasamo za Dinosaure (jer smo samo njih i gledali)

 9. Božić mamutskih proporcija, jer mi je svaki božićni crtić drag, a uz ovaj se uvijek dobro nasmijem :)

 10. Meni je najdraži treći dio Dinosauri dolaze, a 3D efekti u filmu prekrasno odrađeni, zbilja se možeš uživjeti.

 11. Najdraži mi je prvi nastavak Ledenog doba jer nas je upoznao s preludom ekipom, umirala sam od smijeha kad sam prvi put vidjela onog križanca vjeverice i štakora s njegovim žirom. Ledeno doba mi je postao omiljeni crtić i prvi nastavak sam gledala bar 10 puta, puštala sam ga svim frendovima, gledao se na rođendanima, a prava je euforija tek nastala kad sam čula da će doći i nastavci. No, prvi je ipak bio nezaboravan jer me osvojio i pokazao da me crtići mogu itekako zabaviti iako više nisam bila malo dijete. :)

 12. Najdraži mi je 1.nastavak Ledenog doba, jer je prvi i najbolji, najsmješniji :)

 13. Gledala sam samo prvi dio ledenog doba i odlican mi je! Voljela bih pogledati i ovoga…

 14. Meni i mojima kod kuće najbolji je ICE AGE 3 DAWN of the DINOSAURS, jer imamo ga na Blu-ray-u u 3D, sad naravno, dobro bi došao i nastavak isto u 3d.
  Lijep pozdrav i ČESTIT i BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ svima…

 15. Za mene je najdraži 1 dio sa onom bebom,tako me je dodirnu u srce,jer sam i ja roditelj.Žao mi je što još nije sinkroniziran radi klinaca,jer su dosada pogledali sva tri dijela.Još nismo imali priliku da pogledamo ovaj 4 dio,pa vas zato molim kao roditelj pomoziteeeeeeeeeee.

 16. Najdraži mi je 4. dio zbog novog lika – Sidove bake :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*