Home » Filmovi » Video: Foršpan filma G.I. Joe: Osveta (G.I. Joe: Retaliation)

Video: Foršpan filma G.I. Joe: Osveta (G.I. Joe: Retaliation)

gi-joe-2-osveta

Film je nastavak prvog dijela iz 2009., G.I. JOE: THE RISE OF COBRA, koji je zaradio više od 300 milijuna dolara od prikazivanja u kinima diljem svijeta.

U ovom nastavku, ekipa G.I. JOE se ne bori samo protiv smrtnog neprijatelja pod nazivom COBRA; štoviše, oni su prisiljeni boriti se protiv prijetnji koje dolaze iz same vlade i koje im ugrožavaju život.

Glavne uloge u filmu imaju D.J. Cotrona, Byung-hun Lee, Adrianne Palicki, Ray Park, Jonathan Pryce, Ray Stevenson, Channing Tatum, Bruce Willis i Dwayne Johnson. G.I. JOE: RETALIATION režirao je Jon M. Chu, producenti su Lorenzo di Bonaventura i Brian Goldner, a scenarij su napisali Rhett Reese i Paul Wernick.

Izvršni producenti su Stephen Sommers, Herbert W. Gains i Erik Howsam. Direktor fotografije je Stephen Windon. Scenograf je Andrew Menzies, a montažeri su Roger Barton i Jim May. Kostimografkinja je Louise Mingenbach.

U kinima od: 4. travnja 2013.

Foršpan:

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*