Home » Filmovi » DVD izdanja » Prednaručite animirani hit Zvončica i tajna krila na DVD-u već danas

Prednaručite animirani hit Zvončica i tajna krila na DVD-u već danas

Zvoncica-i-tajna-krila

Iako u prodaju izlazi tek 19. prosinca, već danas možete prednaručiti animirani hit “Zvončica i tajna krila” (Tinker bell: Secret of the Wings) na DVD-u. Više informacija u nastavku..

Samo preko web shopa Dajpet već danas možete prednaručiti Disneyjev animirani hit “Zvončica i tajna krila” kojeg je u hrvatskim kinima pogledalo blizu 30 tisuća ljudi! Ovaj novi nastavak iz serijala Disneyjevih vila gotovo instantno je postao omiljen među najmlađom publikom. Animirani hit sinkroniziran je na hrvatski jezik, a među glumcima koji su posudili svoje glasove svakako trebamo izdvojiti Hanu Hegedušić, Mirelu Videk, Anu Kraljević, Anu Begić, Mirelu Brekalo Popović, Jelenu Miholjević i mnoge druge.

Prednarudžbu možete napraviti ovdje.

Sinopsis

Pojavom misteriozne sile koja povuče Zvončicu preko granice u taj nepoznati svijet, ona otkriva tajnu koja će joj promijeniti život zauvijek. Zvončica susreće vilu mraza po imenu Zimčica, jedinu vilu koja može pomoći otključati tajna krila. Uz zabavu i smijeh između dvije vile će nastati čarobna povezanost koja će ih dovesti do zapanjujućeg otkrića… Otkrit će da su njih dvije više od prijateljica, one su sestre! Kad Vilinska dolina bude ugrožena, ovaj savršeni par će morati udružiti snage kako bi spasio njihova dva svijeta. Disneyjev film Zvončica i tajna krila će vas uvjeriti u snagu prijateljskih i sestrinskih veza čija će neraskidivost promijeniti Vilinsku dolinu zauvijek.

Lik Zvončice osmislio je autor J. M. Barrie u svom megauspješnom romanu Petar Pan, a od tada se pojavljuje kao naslovni lik u istoimenom animiranom serijalu kompanije Walt Disney. Ovo je već četvrta animirana pustolovina jednog od najvoljenijih Disneyjevih likova i četvrta koju izdajemo na DVD izdanju koje osim samog filma sadržava i posebne dodatke od kojih svakako treba izdvojiti glazbeni video „Great Divide“ u izvedbi McClain Sisters.

Izvor: Continental Film PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

TCL 55EP680 na testu – Dolby Vision i HDR10+ podrška zaokružena Android TV 9 platformom

Na test smo dobili TCL-ov novi model televizora koji se pojavio na našem tržištu. Radi ...

samsung-32m4002-header

Samsung 32M4002 HD Ready TV – recenzija

Da, dobro ste pročitali. Test HD Ready televizora na samom kraju 2017., godine u kojoj ...