Home » Vodiči » Tutorijali/upute » Korisničke upute za AVS HD 709 besplatan kalibracijski disk

Korisničke upute za AVS HD 709 besplatan kalibracijski disk

avshd709-upute

Početkom godine HD Televizija je započela s nizom članaka u kojima smo nastojali približiti mnogima vrlo nejasno područje, a koje je postalo popularno dolaskom digitalnih zaslona u naše domove – kalibraciju televizora. Kroz edukativne testove često smo se pozivali na besplatan kalibracijski disk kreiran od strane autora na britanskom AVForumsu, a koji sadrži korisne uzorke za podešavanje niza parametara slike bez nužne potrebe za specijaliziranom opremom. Obzirom na interes čitatelja, odlučili smo cjelokupne upute prevesti na hrvatski jezik i prilagoditi ih tako da budu razumljive širokom krugu čitatelja koji su na bilo koji način zainteresirani za kalibraciju slike na modernim zaslonima.

Link: Korisničke upute za AVS HD 709 besplatan kalibracijski disk >>

Sve komentare i pitanja vezana za sadržaj AVS HD 709 diska možete ostaviti u formi za komentiranje na gore postavljenom linku.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.