Home » Filmovi » Blu-ray izdanja » Krenule predbilježbe za DVD i Blu-ray izdanje filma Vitez Tame: Povratak

Krenule predbilježbe za DVD i Blu-ray izdanje filma Vitez Tame: Povratak

dark-knight-predbiljezba-dvd-bluray

Film Vitez tame: Povratak još nije završio svoj kino život, a već od danas možete prednaručiti svoj Blu-ray ili DVD primjerak preko DajPet webshopa! Dvostruko Blu-ray i DVD izdanje službeno izlazi 28. studenog kada će se pojaviti na policama svih dućana diljem Hrvatske, Uz sam film na diskovima će se naći i intrigantni posebni dodaci ovog finalnog poglavlja Nolanove trilogije o vjerojatno najpopularnijem strip junaku svih vremena.

Prije osam godina, nakon što je preuzeo krivnju za smrt okružnog tužitelja Harvyja Denta, osramoćeni Batman (Christian Bale) misteriozno je nestao. Ali sve će se promijeniti nakon što se pojave lukava provalnica (Anne Hathaway) i Bane (Tom Hardy), nemilosrdni luđak. Baneova vladavina terora prisilit će Brucea da izađe iz vlastitog progonstva i krene u ultimativnu bitku za Gothamov opstanak… ali i svoj vlastiti.

Film Vitez tame: Povratak do danas je u svijetu zaradio preko milijardu dolara na kino blagajnama te zauzeo čvrsto sedmo mjesto najgledanijih filmova svih vremena. Samo u Hrvatskoj pogledalo ga je preko 125 tisuća ljudi čime je postao uvjerljivo najgledaniji film o Batmanu ikada na našim prostorima.

Dvostruko Blu-ray i DVD izdanje Viteza tame: Povratak osim samog filma donosi i preko tri sata izrazito zanimljivih posebnih dodataka od kojih svakako treba izdvojiti prilog o Batmobileima – svi Batmanovi automobili poredani jedan pored drugoga na istom mjestu uz iscrpnu usporedbu te detaljan prikaz rađanja i stvaranja ove tehnološki čudesne i kulturološke ikone. Također tu je i opsežan dokumentarac na to kako su redatelj Christopher Nolan i njegov produkcijski tim stvorili epski završetak legende o Vitezu tame.

Htjeli to priznati ili ne, trilogija Vitez tame već sada je ušla u povijest kinematografije i to ne samo zbog svoje financijske isplativosti. Vitez tame: Povratak epski je završetak jedinstvene trilogije i konačan Nolanov oproštaj od Batmana. Njegovo dvostruko Blu-ray i DVD izdanje s preko tri sata posebnih dodataka svakako je jedan od onih koji se naprosto mora posjedovati u svojoj kolekciji!

Direktni linkovi na izdanja na Dajpet webshopu:

Dvostruko DVD izdanje: http://dajpet.com/proizvod/7402 (redovna cijena: 84,99 kn)

Dvostruko Blu-ray izdanje: http://dajpet.com/proizvod/7401 (redovna cijena: 184,99 kn)

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

9 komentara

  1. Svakako kupujem.

  2. ja isto ko i vi skidam sa torrenta

  3. bez uvrede ali to nije krađa ako nisi primjetio
    kod nas to nije kažnjivo i plaćaš naknadu za to kupljenim svakim usb stickom svakim prazim cd-eom etc
    znači plaćeno jedno ne 2 puta

  4. pričaš gluposti…

  5. malo se informiraj dečko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*