Home » Filmovi » Revija filmova MAXtv Filmomanija 6 ekskluzivno u kinu Cineplexx Centar Kaptol

Revija filmova MAXtv Filmomanija 6 ekskluzivno u kinu Cineplexx Centar Kaptol

Cezar-mora-umrijeti-filmomanija-6

Razdoblje od 20. do 30. rujna ove godine simbolizirat će šestu po redu filmsku reviju recentne europske i svjetske kinematografije. Radi se o MAXtv Filmomaniji 6 u kinu Cineplexx Centar Kaptol koja će koja će gledateljima donijeti izbor najzanimljivijih filmova s najznačajnijih svjetskih filmskih festivala.

Tijekom revije koja će trajati punih deset dana bit će prikazano više od dvadeset filmova, a prvi puta u povijesti revije domaća će publika imati priliku vidjeti sva tri pobjednika najvećih filmskih festivala – Venecije (Faust, redatelja Aleksandra Sokurova), Berlina (Cezar mora umrijeti, redatelja Paola i Vittorija Tavijanija) i Cannesa (Ljubav, redatelja Michaela Hanekea)!

Već tradicionalno, filmovi će biti prikazivani svaki dan u po nekoliko termina u razdoblju od deset dana s naznakom da će vikendom biti više projekcija.

Izvor: Continental Film PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*