Home » Filmovi » Revija filmova MAXtv Filmomanija 6 ekskluzivno u kinu Cineplexx Centar Kaptol

Revija filmova MAXtv Filmomanija 6 ekskluzivno u kinu Cineplexx Centar Kaptol

Cezar-mora-umrijeti-filmomanija-6

Razdoblje od 20. do 30. rujna ove godine simbolizirat će šestu po redu filmsku reviju recentne europske i svjetske kinematografije. Radi se o MAXtv Filmomaniji 6 u kinu Cineplexx Centar Kaptol koja će koja će gledateljima donijeti izbor najzanimljivijih filmova s najznačajnijih svjetskih filmskih festivala.

Tijekom revije koja će trajati punih deset dana bit će prikazano više od dvadeset filmova, a prvi puta u povijesti revije domaća će publika imati priliku vidjeti sva tri pobjednika najvećih filmskih festivala – Venecije (Faust, redatelja Aleksandra Sokurova), Berlina (Cezar mora umrijeti, redatelja Paola i Vittorija Tavijanija) i Cannesa (Ljubav, redatelja Michaela Hanekea)!

Već tradicionalno, filmovi će biti prikazivani svaki dan u po nekoliko termina u razdoblju od deset dana s naznakom da će vikendom biti više projekcija.

Izvor: Continental Film PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

TCL 55EP680 na testu – Dolby Vision i HDR10+ podrška zaokružena Android TV 9 platformom

Na test smo dobili TCL-ov novi model televizora koji se pojavio na našem tržištu. Radi ...

samsung-32m4002-header

Samsung 32M4002 HD Ready TV – recenzija

Da, dobro ste pročitali. Test HD Ready televizora na samom kraju 2017., godine u kojoj ...