Home » Filmovi » Vitez Tame: Povratak pretpremijerno u IMAX-u

Vitez Tame: Povratak pretpremijerno u IMAX-u

batman-vitez-tame-header

Sudbinu našeg omiljenog borca za pravdu zna samo jedan čovjek, izvanredni redatelj Christopher Nolan koji je ovoga puta Batmana stavio pred veliki psihički i fizički pritisak. Bruce Wayne je stariji, nakon osam godina izbivanja ni njegova fizička sprema nije onakva na kakvu smo navikli, a negativac nikada nije bio brutalniji…
No, ipak Batman (Christian Bale) izlazi iz svoje jazbine i bori se za svoj grad jer zločinci su ovoga puta oštriji no ikada… Bane (Tom Hardy) i Catwoman (Anne Hathaway) poigrat će se s njegovim umom i iskušati sve njegove granice… Ovo je borba za najjače!


Film dolazi u redovno kino distribuciju 26. srpnja ove godine, dok će premijerno biti prikazan u CineStar Arena IMAX dvorani 21. srpnja u terminima u 18:35 i 21:50.

Pretprodaja ulaznica je u tijeku. Detalji o produkciji filma u dokumentu u nastavku:

Blitz 0704 en Dark Knight Vitez Tame HR

Izvor: Blitz PR

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*