Home » Filmovi » Ledeno Doba 4 od danas u kinima

Ledeno Doba 4 od danas u kinima

ice-age4

Urnebesno smiješna ekipa Ledenog doba vraća se na velike ekrane. S njima smo se smijali, zabavljali, otkrivali nova mjesta i čvrsta prijateljstva… Ovoga puta sve to i još puno više! Ponovno susrećemo Scrata u njegovom uobičajenom poslu: zgrabio je žir, stavio ga na pod – i odjednom pukne planina i Zemlja se otvori, razdvajajući se na sedam kontinenata. Scrat juri prema njenoj jezgri, izazivajući velike potrese…

Dok se Manny bavi roditeljstvom, u četvrtom nastavku Ledenog doba, njegovi najbolji prijatelji Diego i Sid susreću se sa svojim izazovima. Na prvi pogled, Diego djeluje kao da drži sve konce u svojim rukama. Zakleti je neženja i muškarčina, potvrđen u borbi s dinosaurima u prethodnom nastavku serijala. Ali, dogodit će se promjena, Diego će se zaljubiti u ženku sabljastog tigra, Shiru  kojoj je glas u originalnoj verziji posudila Jennifer Lopez, a u hrvatskoj sinkronizaciji lijepa glumica Leona Paraminski.

ice-age4-p1

ice-age4-p2

Posebno osvježenje unio je jedan novi lik: Sidova baka. Vjerujte, ona će vas nasmijati do suza!

Sklonite se od vrućine u kino dvorane i otputujte u Ledeno doba!

Najbolja zabava ovog ljeta!

Fotografije sa sinkronizacije >>

Ice Age 4: Continetal Drift na IMDB-u >>

Izvor: Blitz PR

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

4 komentara

  1. Ovo mi je jace od Avatara, i Transformersa zajedno..

  2. Šta je to Avatar? ;)
    Sutra cu sa starijim malim na family day, jedva cekan

  3. Ranije je objasnjeno, vrsta ajvara :)..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*