Vijesti

Aleratec lansira trostruki duplikator LightScribe Blu-ray diskova

1:3 Copy Cruiser Blu LSTvrtka Aleratec je izbacila na tržište eksterni duplikator Blu-ray diskova, 1:3 Copy Cruiser Blu LS, a koji se sastoji od tri 5.25″ jedinice ugrađene jedna na drugu, a koje omogućuju ne samo brzo dupliciranje BD medija, već i CD-a i DVD-a.

Iako mi trenutno na pamet padaju samo nelegalne zadaće i eventulano dupliciranje većeg broja diskova s nekog vjenčanja ili ceremonije, ovaj uređaj nudi jednu zanimljivost koju do sada nismo mogli vidjeti na ovakvim proizvodima – podršku za LightScribe (tehnologija koja omogućava ispis na stranu diska po kojoj inače pišemo flomasterom). 1:3 Copy Cruiser Blu LS se sastoji od tri interne 5.25″ SATA Blu-ray jedinice koje mogu na BD-R jedinici pisati od brzine od 6x, kao i na DVD-e i CD-e brzinama tipičnim za takve medije. Uređaj se na računalo spaja putem eSATA priključka, posjeduje i dvokanalni eSATA host adapter za one koji takav trebaju.

Na kraju dolazimo do cijene koja je paprena – čak 3,199 dolara nije baš svota koju si svatko može priuštiti, a kada pogledamo cijene BD-R medija kod nas (Medij BD-R VERBATIM 2x, Blu-Ray, 25GB – 95 kn, SONY BNR25AV Blu-Ray Disc 25GB , Jewel case cca 136 kn), jasno je da je ovo trenutno jaaako skupi sport i samo oni koji imaju stvarnu potrebu za tako nečim mogu biti zainteresirani…

Izvor: EngadgetHD

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!