Home » Vijesti » Postani timaritelj na jedan dan u zagrebačkom Zoološkom vrtu

Postani timaritelj na jedan dan u zagrebačkom Zoološkom vrtu

Zooloski-vrt-i-Blitz-Film-nagraduju

Volite životinje? Htjeli biste se brinuti o njima, bez obzira na veličinu, gustoću dlake ili miris? Onda imamo nešto za sve vas Ace Ventura nasljednike..

Inspirirani filmom ‘Kupili smo Zoo’ koji od jučer igra u našim kinima, Blitz film i Zoološki vrt grada Zagreba odlučili su nagraditi četiri sretna obožavatelja divljih životinja. Jedino što trebate nap­raviti jest lajkati Facebook stranicu Zoološkog vrta i odgonet­nuti koja se životinja skriva na slici te napisati njeno ime i u ko­jem dijelu svijeta živi. Svakim danom će se otkriti više detalja ži­votinje, a četiri sretnika očekuje jedinstvena avantura! Dobit će pri­liku ostvariti svoje snove i brinuti o divljim životinjama, odnosno postati timaritelji na jedan dan u zagrebačkom Zoološkom vrtu (napomena: minimalna dob za sudjelovanje u programu je 18 go­dina).

Da biste dobili bolji dojam kako je to biti timaritelj, pogledajte trailer:

[youtube id=”iBZCslP9_AE” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Blitz Film PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

  1. A mozes postati, i rucak od tebe sve zavisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*