Akcije i promocijeVijesti

Black Friday u Technomarketu – popusti do 50% na veliki broj artikala, no treba istaknuti “do”

black-friday-header

Po uzoru na američki Black Friday, u poslovnicama Technomarketa danas možete pronaći niz artikala bijele i smeđe tehnike po posebnim cijenama. Uz televizore, fotoaparate i kamere, na popustu je i PC periferija, dodatna oprema, te proizvodi bijele tehnike. Posjetili smo jednu od poslovnica i uvjerili se sami u popuste, no valja istaknuti kako oni ne vrijede za cjelokupan asortiman, te da popust nije 50%, već varira do te vrijednosti.

Black Friday odnosno “Crni Petak” je dan poslije Dana Zahvalnosti u SAD-u, a kojim se tradicionalno obilježava početak božićne sezone shoppinga. Na taj dan niz trgovačnih lanaca nudi proizvode iz svojeg asortimana po iznimno niskim cijenama, a poslovnice otvaraju iznimno rano – već u 4 ujutro ili ranije. Zbog atraktivnih cijena i početka sezone shoppinga, nastaju velike gužve u trgovinama, pojedini poslodavci daju svojim zaposlenicima slobodan dan kako bi stigli kupiti željene proizvode, a nisu rijetkost niti oni koji spavaju ispred dućana. Sjećate se kada je Mr. Bean išao u takav shopping, zar ne?

Na gužve poput onih u SAD-u nismo naišli, no poslovnica koju smo posjetili bila je puno posjećenija no što je to inače slučaj za radnog dana. Proizvodi koji su na akciji imaju posebne oznake, a osim cijene uz popust na pojedinim je istaknut i postotak popusta. 50% nismo nigdje vidjeli, najviše što smo uočili bilo je 49.78% za Pat Says Now navlaku za netbook.  Na popust su i mnogobrojni televizori, prvenstveno prošlogodišnji i modeli iz 2010. godine, uključujući i najbolji Samsungov D8000 LED LCD, Philipsov 21:9 58PFL9956 kino formata, te LG-jeve Cinema 3D modele. Na popustu su i Panasonicove plazme i Sonyjevi televizori.

Osim televizora velike popuste imaju i fotoaparati i kamere, te nosači za zid marki Vogel’s i Hamma.

U nastavku donosimo nekoliko fotografija proizvoda zahvaćenih Black Friday akcijom, no ne garantiramo da su svi i dalje raspoloživi.

Sve u svemu, drago nam je da je Black Friday stigao i u našu zemlju, te se nadamo da će se idući puta više trgovina uključiti i da će popusti biti još bolji (i na veći broj artikala).

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!