Audio opremaRecenzije

Recenzija [slušalice]: Audio-Technica ATH-T500

Audio-Technica-ATH-T500

Audio-Technica Corporation, japanska kompanija sa sjedištem u Tokiju, bavi se proizvodnjom profesionalnih žičanih i bežičnih mikrofona, slušalica i ostale audio opreme unatrag 50 godina. Od popularnog prijenosnog gramofona imena Mister Disc, pa sve do kondenzatorskog mikrofona naziva Artist Elite AE5400 prozvanog odličnim vokalnim mikrofonom, Audio-Technica je opskrbljivala raznom audio opremom Grammyje unatrag 10 godina, američke verzije Big Brothera, kao i Olimpijske igre (1996, 2000, 2002 i 2004. godina).

Imajući na umu moto japanske kompanije “Always listening”, odlučili smo testirati jedan njihov model slušalica oznake ATH-T500. T500 su dinamičke i najskuplje slušalice iz T-serije čije su osobine odlična izolacija zvukova iz okoline, kvalitetna izrada te pristupačna cijena.

audio-technica-lineup

SPECIFIKACIJE

Specifikacije
Proizvođač Audio-Technica
Model ATH-T500
Veličina membrane 53 mm, aluminij
Razina pritiska izlaznog zvuka 106 dB
Frekvencijski opseg
10 – 25.000 Hz
Impedancija 40 Ω
Težina 270 g
Dužina kabela 3 m
Konektor 3.5 mm pozlaćeni stereo mini utor

Više informacija na službenoj stranici >>

Slušalice postižu najveću glasnoću od 106 dB kako deklarira proizvođač, što znači da slušanje na toj glasnoći već nakon 7.5 minuta može izazvati oštećenje sluha. Dakle, taman možete poslušati A. Taylorov Beat Hotel jedanput na najvećoj glasnoći bez trajnih posljedica.Više detalja o glasnoćama i vremenima izloženosti prije oštećenja sluha u infogramu niže:

aplus_faders_decibel_levels

Adsense
1 2 3 4Sljedeća stranica

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Drago mi je da vidim jednu firmu iz mladosti (MM Zvucnice, i slusalice) koja jos postoji, a ne neko kinesko klj. smece, odlicna recenzija neka se malo prosiri broj uredjaja koji se testiraju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!