Vijesti

Philips ulazi na tržište Androida: Novi zvučnici za Android telefone i tablete

Kako bi odgovorio na rastući val popularnosti Android Telefona, Philips je danas predstavio četiri proizvoda iz Fidelio linije uređaja: AS111, AS141, AS351 i AS851.

Riječ je o docking zvučnicima koji pune vaš telefon, ali ujedno služe kao alarm i zvučnik za svu glazbu koji poželite pustiti preko vašeg Android telefona (nismo baš sigurni da bi tableti ispravno stajali na priloženom docking sustavu). S obzirom da ne postoji proprietary konektor za Android uređaje (osim npr. Samsungovih tableta), Philips je konstruirao docking koji se po potrebi može zarotirati, a kompatibilan je s gotovo svim Android telefonima na tržištu. Najbolje rezultate imati će naravno, uređaji koji imaju slušalice i USB konektor na samom dnu uređaja, poput Samsung Galaxy, HTC uređaja itd, a probleme će imati vlasnici određenih telefona poput nekih Sony Ericsson Xperia smartphonea, koje imaju USB na boku.

Od četiri Android zvučnika, predstavljamo AS111 kao entry-level i AS851 kao high-end proizvod:

Philips Android smartphone zvučnik AS111 stiže u prodaju tijekom slijedećeg mjeseca po cijeni od $199, odnosno oko 1000kn.

Fidelio Docking Speaker AS111 predstavlja zamjenu za vaš alarm. Malene dimenzije (na slici sa Samsung Galaxy Nexus telefonom) i ugrađeni Neodymium zvučnici pružaju balansirane tonove za bilo koji žanr glazbe, a zvuk se emitira u 360 stupnjeva (ugrađena su dva omni-direkcionalna zvučnika). Sat se automatski sinkronizira s vašim Android telefonom.

Philips Fidelio AS851 Android docking zvučnički sustav dolazi s nadaleko poznatom Philipsovom Digital Sound Processing tehnologijom.

Za $349, odnosno oko 2000 kuna, AS851 cilja vašu dnevnu sobu. Pojačana izlazna snaga zvučnika upakirana je s DSP čipom koji čisti zvuk koji dolazi iz vašeg telefona, a kompanija tvrdi da je posebna pažnja bila posvećena snazi basa i pronalasku optimalne glasnoće za svaki pojedini tip glazbe. Kao i AS111, uređaj će biti dostupan na tržištu od slijedećeg mjeseca.

Adsense

Theo Valich

Započeo karijeru kao bug monkey u Microproseu te Electronic Artsu. Novinar s višegodišnjim iskustvom uređivanja vodećih online publikacija poput Bright Side of News*, The Inquirer, TG Daily i Tom's Hardware. Osnivač Bright Side Network Inc., progresivne media grupe. Ovisnik o trčanju i auto utrkama. ;)

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!