Home » Vijesti » Vemil postao distributer Ixosa

Vemil postao distributer Ixosa

Ixos logoPopularni distributer računalne i tehničke robe Vemil, od sada svoju ponudu ima dodatno proširenu kabelima britanske tvrtke Ixos.

Ixos je renomirani proizvođač audio i video kabela vrhunske kvalitete, a Vemil u svojoj ponudi nudi razne audio interkonekcijske kabele, bananice, vilice itd., te od video kabela HDMI, Scart i komponentne.

Ixos 5m HDMI
Ixos pozlaćeni HDMI kabel duljine 5 metara

Osim kabela, Ixos ponuda sadrži i sredstva za čišćenje optičkih medija, limenke s kompresiranim zrakom za čišćenje tipkovnica, unutrašnjosti kućišta računala i ostale tehničke robe, te stalke LCD i plazma televizore.

Cijene kabela su visoke, no opravdane kvalitetom korištenih materijala, te pletenjem kabela, a svi oni željni kvalitetne slike, posebno na velikim zaslonima, svakako bi trebali ovaj brand uzeti u obzir.

Izvor: Bug On Line

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

One comment

  1. Sve to je super ali razlike u hdmi kablovima od 1 metra nema a cijena od 900 kn mi je malo hmm..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*