Home » Recenzije » Audio oprema » Recenzija [Android zvučnik i priključna stanica]: Philips Fidelio AS111/12

Recenzija [Android zvučnik i priključna stanica]: Philips Fidelio AS111/12

philips-fidelio-as111--header

Nakon niza recenzija media reproduktora i televizora, na test nam je došla jedna simpatična spravica. Radi se o jednom od jeftinijih modela iz Philipsove linije Fidelio “zvučnika s priključnom stanicom”, kako je možda nespretno i pomalo nerazumljivo preveden opis uređaja na naš jezik. Testirali smo model AS111/12 namijenjen isključivo mobilnim uređajima koje pokreće Android operativni sustav. Radi se o zgodnom, ne preskupom uređaju, modernog dizajna, koji je uostalom karakterističan za sve Philipsove uređaje.

Kako ovakvi uređaji još uvijek nisu u velikoj mjeri rasprostranjeni na tržištu, opravdano je zapitati se koja je njihova konkretna namjena te isplati li se uopće kupiti ih?

Dvije osnovne karakteristike koje nam pružaju ovakve priključne stanice su mogućnost bežične reprodukcije zvučnih zapisa preko bluetootha, te kada se mobitel spoji direktno na postolje, onda ima funkciju samostojećeg punjača. Također, koristan je kao sat, s obzirom da se s prednje strane nalaze velike brojke preko cijele prednje strane okomite plohe. Bijele su boje i dobrog kontrasta, te samim time vrlo uočljive.

Naravno, tu su i ostale sitnice, u vidu alarma, velikog sata, prikaza vremena za zadani grad i sve ostalo što ćemo pobliže objasniti dalje tokom recenzije.

SPECIFIKACIJE

 

Specifikacije
Proizvođač Philips
Model Fidelio Zvučnik s priključnom stanicom AS111
Povezivanje FlexiDock
Podržani Android uređaji 2.1 ili noviji
Bluetooth Da, verzija 2.1
Priključci micro USB
Sustav zvučnika Stereo, 2.0
Izlazna snaga zvučnika 4W RMS
Dimenzije [cm] 17.1 x 6.7 x 17.1
Masa [kg] 0.75

Službene specifikacije su dostupne na Philipsovoj stranici.

[youtube id=”iZdejEz7xaw” w=”600″ h=”337″]

About Ivan Leskovar - Vodjaskitnica

Autor recenzija multimedijalnih centara i moderator na forumu.

2 komentara

  1. Nabavna cijena tih alarma padaju i kvalitetan dom protuprovalni alarm sustav je sada nije luxuary za bogate, ali oni su neophodni moraju imati za većinu domova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*