Home » Filmovi » Prvi kompletan trailer za prerađeni legendarni film Total Recall

Prvi kompletan trailer za prerađeni legendarni film Total Recall

Prerada-Total-Recall-filma

Jedna od šest vodećih filmskih studija u Hollywoodu Columbia Pictures, lansirala je prvi kompletan trailer za vrlo iščekivanu preradu filma Total Recall iz 1990. godine. U novom filmu redatelja Lena Wisemana, glavne uloge tumače Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel, Ethan Hawke, Bill Nighy, Bokeem Woodbine i Bryan Cranston.

Sinopsis:

Total Recall je akcijski triler gdje se sjećanja, stvarnost i snovi neprestano isprepliću, stvarajući zamršenu psihološku priču inspiriranu popularnom kratkom pričom „We Can Remember It For You Wholesale“ od Philip K. Dicka. Dobrodošli u Rekall, tvrtku koja pretvara vaše snove u stvarna sjećanja. Za tvorničkog radnika Douglasa Quaida (Farrell), unatoč tome što ima prelijepu ženu (Beckinsale) koju voli, umno putovanje kroz snove zvuči kao savršen odmor za njegov frustriran život – stvarna sjećanja života super-špijuna su baš ono što mu treba. Međutim, kada procedura krene u najgorem mogućem smjeru, Quaid postaje bjegunac. Nalazeći se u situaciji gdje bježi od policije – kontrolirane od strane kancelara Cohaagena (Cranston), vođom slobodnog svijeta – Quaid se udružuje s pobunjenicom (Biel) dok traži vođu podzemnog otpora (Nighy) i pokušava zaustaviti Cohaagena. Granica između snova i stvarnosti se pomiče i sudbina svijeta visi o niti dok Quaid otkriva svoj pravi identitet, iskrenu ljubav i istinsku sudbinu.

Realno gledajući, nakon prilično nezadovoljavajuće prerade Conana, svi smo nekako skeptični prema novim preradama Schwarzeneggerovih hitova, ali se ipak nadamo da će novi Total Recall barem donekle ispuniti naša iščekivanja.

Prerađeni film Total Recall prvo dolazi u američka kina 3. kolovoza, a za više vizualnih informacija, pogledajte trailer.

[youtube id=”Exegs2yUgSc” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Blu-ray

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Sjećanje nikad nije izgledalo bolje – Total Recall stiže na Ultra HD Blu-ray

Za sve ljubitelje kultnog klasika Paula Verhoevena, filma Total Recall (1990) ovaj studeni će donijeti ...

terminator-genisys

Objavljen foršpan za Terminator: Genisis

Studio Paramount Pictures ekskluzivno je objavio prvi trailer novog, petog nastavka  kultnoga Terminatora! U jučer objavljenom ...