FilmoviKino

Izvrsno otvaranje akcijske komedije 22 Jump Street

22-jump-street

Akcijska komedija „22 Jump Street“ s Channingom Tatumom i Jonahom Hillom u glavnim ulogama uvjerljivo je najgledaniji film u domaćim kinima proteklog vikenda! Sveukupno ga je u prvom vikendu prikazivanja pogledalo 10.946 gledatelja, a sa zaradom od 283.026 kuna uvjerljivo je nadjačao svog najvećeg ovotjednog konkurenta, akcijski spektakl „Herkul“ kojeg je u prvom vikendu vidjelo 6.643 gledatelja.

Kino otvaranje od 10.946 gledatelja još je nevjerojatnije kada se uzme u obzir činjenica da je prethodni nastavak iz 2012. godine, „21 Jump Street“ u kojem su također glumili Tatum i Hill sveukupno u kompletnoj distribuciji vidjelo 6.652 ljudi. Očigledno se domaćoj publici ova akcijska komedija svidjela više od očekivanog, a dokaz tome su gotovo dupkom ispunjene dvorane svih multipleksa u Hrvatskoj tijekom prva četiri dana njezinog kino prikazivanja.

Podsjetimo, „22 Jump Street“ akcijska je komedija u kojoj Channing Tatum i Jonah Hill glume dvojicu policajaca Jenka i Schmidta koji se moraju pretvarati da su studenti na lokalnom fakultetu kako bi ušli u trag dilerima droge koji raspačavaju novu vrstu narkotika. Pritom će Jenko (Tatum) završiti u nogometnoj momčadi, dok će Schmidta (Hill) više zanimati „štreberski“ dio fakultetske ekipe.

Akcijsku komediju „22 Jump Street“ možete pogledati već danas u svim multipleksima u Hrvatskoj i uvjeriti se da se radi o vrhunskoj filmskoj zabavi koja će vas nasmijati do suza!

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!