Home » Filmovi » Izvrsno otvaranje akcijske komedije 22 Jump Street

Izvrsno otvaranje akcijske komedije 22 Jump Street

22-jump-street

Akcijska komedija „22 Jump Street“ s Channingom Tatumom i Jonahom Hillom u glavnim ulogama uvjerljivo je najgledaniji film u domaćim kinima proteklog vikenda! Sveukupno ga je u prvom vikendu prikazivanja pogledalo 10.946 gledatelja, a sa zaradom od 283.026 kuna uvjerljivo je nadjačao svog najvećeg ovotjednog konkurenta, akcijski spektakl „Herkul“ kojeg je u prvom vikendu vidjelo 6.643 gledatelja.

Kino otvaranje od 10.946 gledatelja još je nevjerojatnije kada se uzme u obzir činjenica da je prethodni nastavak iz 2012. godine, „21 Jump Street“ u kojem su također glumili Tatum i Hill sveukupno u kompletnoj distribuciji vidjelo 6.652 ljudi. Očigledno se domaćoj publici ova akcijska komedija svidjela više od očekivanog, a dokaz tome su gotovo dupkom ispunjene dvorane svih multipleksa u Hrvatskoj tijekom prva četiri dana njezinog kino prikazivanja.

Podsjetimo, „22 Jump Street“ akcijska je komedija u kojoj Channing Tatum i Jonah Hill glume dvojicu policajaca Jenka i Schmidta koji se moraju pretvarati da su studenti na lokalnom fakultetu kako bi ušli u trag dilerima droge koji raspačavaju novu vrstu narkotika. Pritom će Jenko (Tatum) završiti u nogometnoj momčadi, dok će Schmidta (Hill) više zanimati „štreberski“ dio fakultetske ekipe.

Akcijsku komediju „22 Jump Street“ možete pogledati već danas u svim multipleksima u Hrvatskoj i uvjeriti se da se radi o vrhunskoj filmskoj zabavi koja će vas nasmijati do suza!

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*