Audio-video uređajiVijesti

StarTech predstavio rješenje za prijenos HD slike i zvuka preko lokalne mreže

IPUSB2HD2

StarTech, vodeći proizvođač priključka objavio je dva nova prijenosna IP adaptera – IPUSB2VGA za prijenos VGA signala i IPUSB2HD2 za prijenos HDMI signala.

Ovi IP adapteri omogućuju korisnicima da produže video i audio signale od računala do udaljenih lokacija preko IP-bazirane mrežne veze. Osim toga, mogu prenositi signal Full HD rezolucije (1920x1080p) te ga produžiti i do 100 metara. Uz to, imaju dva USB utora.

Cijena ovih IP adaptera je cca 1.000 kn za IPUSB2VGA i cca 1.300 kn za IPUSB2HD2.

Izvor: TechPowerUp

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!