Audio-video uređajiVijesti

LG Display započinje proizvodnju 55-inčnih OLED panela u srpnju

LG 55EM9600

Sa čak 48.000 panela mjesečno, LG Display će započeti s proizvodnjom vlastitih 55-inčnih OLED HDTV-a od srpnja ove godine. Uz to, LG će staviti vlastiti panel u 4 mm “debeo” 55EM9600 HDTV.

Da bi započeo takvu proizvodnju, LG Display je trebao uložiti četiri bilijuna wona (otprilike 3.56 milijardi dolara) u OLED tehnologiju. Isto tako, kompanija planira reorganizirati LCD produkciju u OLED produkciju ovisno tržišnim potrebama.

Iako još nije potvrđeno, LG Display bi čak mogao opskrbljivati Samsung sa svojim 55-inčnim OLED panelima prezentiranih na CES-u 2012. To je posebno zanimljivo, obzirom da je Samsung za svoj OLED panel iste dijagonale predstavio drugačiju OLED tehnologiju, o čemu pričali prilikom predstavljanja LG i Samsung OLED televizora.

Izvor: Electronista

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

5 komentara

  1. Znaju li se cijene? Lansiranje nedovršenog proizvoda po paprenoj cijeni bi im se moglo odbit o glavu. Jedva čekam prve recenzije …

    1. Lako za recenzije. Pravo je pitanje što se doga?a s panelima nakon godinu dvije? Sony kaže puno promjena na gore, ovi drugi zasada šute.
      U svakom slučaju bit ae interesantno!

      1. Da, baš i ne bi bila neka fora kupiti jedan takav TV i onda za dvije godine imati zelenu sliku – nema kalibracije koja to može popraviti… U svakom slučaju, budemo vidjeli kakvi ae proizvodi izaai s mass production linija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!