Home » Vijesti » Toshiba i TDK u božićnoj priči na trgu Times Square

Toshiba i TDK u božićnoj priči na trgu Times Square

toshiba-led-lcd

Toshiba Corporation je objavila da će surađivati sa TDK Corporation u stvaranju velikog božićnog prizora na LED zaslonima na zgradi na adresi One Times Square njujorškom trgu Times Square. Suradnja će nastati u digitalnoj fotografiji na 40 metara visokoj svečanoj božićnoj jelki gotovo 120 metara iznad ulice. Ova tradicionalna i vrlo popularna fotografija će ukrasiti zimsko nebo i dati posebno raspoloženje za sezonu Božića i Nove Godine od 5. prosinca 2011. do 15. siječnja 2012.

Poznat kao “Raskrižje svijeta,” Times Square je poznat po neonskim i električnim znakovima koji krase njegove zgrade. dva Toshibina LED panela na glavnoj lokaciji na One Times Square korišteni su za promociju Toshibina branda i proizvoda od 2007. Često se prikazuju prigodne teme uključujući svjetski poznato novogodišnje odbrojavanje, sa Božićem kao najznačajnijim trenutkom. Ove godine, kombiniraju su tri zaslona, Toshibin iznad TDK-ovih će donijeti dodatno uzbuđenje božićnoj sezoni te također omogućuju tvrtkama dodatno prepoznavanje svojih brandova.

Times square christmas

Fons: Toshiba PR

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*