3DVijesti

Martin Scorsese oduševljen 3D tehnologijom

Hugo, film legendarnog redatelja Martina Scorsesea dobiva mnogo pozitivnog feedbacka čak i prije službenog lansiranja ovoga petka u Engleskoj, a s obzirom da je sniman u 3D-u, Scorsese objašnjava koliko je fasciniran ovom tehnologijom.

Cameronov film Avatar zaslužan je za Scorseseovu oduševljenost 3D-om:

„Bilo je nešto nevjerojatno u vizualnoj predodžbi u Avataru, Cameron je veliki inovator i vođa u kinematografiji. On je učinio 3D prihvatljivim i od tog trenutka, shvaćan je ozbiljno.“

Scorsese potiče i hvali sve ostale režisere u filmskoj industriji koji koriste 3D tehnologiju i naglašava da se ta tehnologija ne mora ograničavati samo na znanstveno-fantastične filmove, već na sve filmske žanrove u kojima se želi kroz treću dimenziju dodatno naglasiti radnja filma.

Obzirom na sve manju popularnost 3D-a, pitanje je koliki će uspjeh polučiti Scorseseov film Hugo i hoće li slavni redatelj nastaviti raditi filmove u 3D tehnologiji.

[youtube id=”MbFrqRaEjtI” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Den of Geek

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!