HTPC i kompjuteriKomponenteVijesti

Logitech lansira novi bežični miš M525

Švicarska tvrtka Logitech donosi nam novog bežičnog miša M525 na tržište koji predstavlja idealno rješenje za sve korisnike željne brzog i laganog listanja web stranica. Sve je više linijskih komponenata s mogućnošću pregleda interneta, tako da miševi više nisu neuobičajeni i površinom ograničeni.

Ovaj miš opremljen je s mikro preciznim kotačićem koji zbog mogućnosti boljeg nagiba po milimetru površine osigurava poboljšano klizanje miša prilikom navigacije. Time se postiže brže i laganije listanje web stranica, a s druge strane, na većini računalnih sustava pomicanje u smjeru naprijed-natrag bit će još jednostavnije.

“Osobine novog Logitechovog bežičnog miša M525 su brže listanje web stranica, nagib kotačića prilikom navigacije, laserska preciznost za jednostavnije pregledavanje internetskih stranica”, izjavila je Danka Prah, regionalni sales i marketing manager iz Logitecha. “Miš uz to nudi savršeni spoj preciznosti, učinkovitosti i udobnosti te omogućuje nesmetano povezivanje s digitalnim svijetom u kojem provodimo sve više vremena.”

Zbog odgovarajućeg dizajna i korištenih materijala od mekane gume u izradi Logitech bežični miš M525 ruci osigurava prirodnu udobnost, a veličinom osigurava da ga ponesete sa sobom gdje god radite na računalu. Vrijeme trajanja baterija je do tri godine, a s opcijom upaliti/ugasiti u potpunosti zaboravite na mijenjanje baterija.

Logitechov Unifying prijamnik spaja do šest Unifying srodnih uređaja i to preko samo jednog nano prijamnika. Time ćete dobiti prostor bez žica, te imati više slobodnih USB ulaza za druge uređaje. Logitech Advanced Optical tehnologija donosi lasersku preciznost na svim podlogama na kojima se miš koristi, a zbog manjeg utroška snage baterije će dulje trajati.

Cijena i dostupnost

Logitech bežični miš M525 se očekuje u listopadu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299,00 kuna. Za više informacija molimo posjetite www.logitech.com

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!