Home » Filmovi » Press release: Na premijeri filma Mamurluk 2 poznati dijelili recepte za dan poslije

Press release: Na premijeri filma Mamurluk 2 poznati dijelili recepte za dan poslije

U utorak je u multipleksu CineStar Arena IMAX održana premijera dru­gog nastavka urnebesne komedije Mamurluk. Film je izazvao opće oduševljenje publike i čak nadmašio njihova ionako visoka očekiva­nja. Smijeh se prolamao kroz dvije kino dvorane punih 100 minuta. U filmu su uživali brojni poznati i usput davali recepte za najbolji lijek protiv mamurluka. Toni Cetinski, Natali Dizdar, Maja Šuput, Indira, Žanamari Lalić, Luka Nižetić, Petra Maroja, Dalibor Petko, Stoka, Luka Bulić.. i mnogi drugi, prvi su svjedočili nezamislivim događajima koje ekipa filma proživljava u Bankoku. Premijera je organizirana u suradnji s portalom index.hr, a bila je začinjena s Mamurluk 2 partyjem u klubu Mansion. To će biti jedna izvrsna prilika za testiranje gore spomenutih recepata. Slike s premijere možete pogledati u nastavku.

Izvor: Blitz Film PR

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

CineStar preuzeo multipleks u Centru Kaptol

Blitz-CineStar, najuspješniji i najveći regionalni kinoprikazivač, preuzeo je upravljanje multipleksom u Centru Kaptol u kojem ...

star-wars-sila-se-budi

Ratovi Zvijezda: Sila se Budi oborio rekord pretprodaje ulaznica!

Željno iščekivani sedmi nastavak legendarne sage o Jedijima i zlom Carstvu oborio je rekord u ...