FilmoviKinoVijesti

Press release: Na premijeri filma Mamurluk 2 poznati dijelili recepte za dan poslije

U utorak je u multipleksu CineStar Arena IMAX održana premijera dru­gog nastavka urnebesne komedije Mamurluk. Film je izazvao opće oduševljenje publike i čak nadmašio njihova ionako visoka očekiva­nja. Smijeh se prolamao kroz dvije kino dvorane punih 100 minuta. U filmu su uživali brojni poznati i usput davali recepte za najbolji lijek protiv mamurluka. Toni Cetinski, Natali Dizdar, Maja Šuput, Indira, Žanamari Lalić, Luka Nižetić, Petra Maroja, Dalibor Petko, Stoka, Luka Bulić.. i mnogi drugi, prvi su svjedočili nezamislivim događajima koje ekipa filma proživljava u Bankoku. Premijera je organizirana u suradnji s portalom index.hr, a bila je začinjena s Mamurluk 2 partyjem u klubu Mansion. To će biti jedna izvrsna prilika za testiranje gore spomenutih recepata. Slike s premijere možete pogledati u nastavku.

Izvor: Blitz Film PR

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!