Audio-video uređajiVijesti

LG-jeva Smart oprema od iduće godine s podrškom za Flash?

Svjetski proizvođač potrošačke elektronike LG s programerima u Adobeu planira dodatno unaprijediti TV aplikacije za svoje pametne televizore.

Trenutno, LG-jeva platforma za pametne televizore ne podržava u potpunosti Adobe Flash sustav, stoga, LG planira dodati AIR 3 i Adobe Flash 11 u svoj software development kit. Na ovaj će način programeri moći stvoriti aplikacije za platformu i učiniti ih dostupnima na LG pametnim televizorima, Blu-ray čitačima, digitalnim prijemnicima i kućnim kinima.

Implementacija Flasha bi omogućila reprodukciju videa-na-zahtjev i čak igara koje bi vizualno bile na razini konzola. Putem Adobeovog Game Input aplikacijskog sučelja, LG-jevi pametni telefoni, tableti i igrače palice bi se mogle koristiti kao daljinski upravljači. LG-jev Magic Motion daljinski, osjetljiv na pokret, također bi trebao biti podržan.

LG naglašava da će se integracija s Adobeom odnositi na televizore u 2012-oj, te da modeli iz 2011-te neće podržavati novi sustav (čak niti uz nadogradnju firmwarea).

Izvor: FlatpanelsHD

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!