FilmoviKinoVijesti

Harrison Ford vraća se u Indiana Jonesu 5

Megapopularna Hollywoodska zvijezda Harrison Ford vrlo je zainteresiran za još jednu Indiana Jones avanturu. Plus, treba naglasiti da je odbio Spielbergovu ponudu za ulogu Alan Granta u najnovijem Jurskom Parku.

Nema mnogo novosti što se tiče snimanja petog nastavka svjetski poznate filmske franšize Indiana Jones, a s obzirom da Steven Spielber trenutno režisira filmove Lincoln i Robopocalypse u sljedećih godinu dana najmanje, proći će neko vrijeme dok projekt ne krene pred kamere. Naravno, ako se to uopće dogodi.

U jednom intervjuu, vezano uz projekt Indiana Jones 5, gospodin Ford je izjavio:

“Maybe a fifth, but I ain’t going to Mars. Next time we get a script for Indiana Jones, I’d be delighted to play the character…”

Zvuči obećavajuće, a sa sigurnošću možemo tvrditi da nema te osobe koja bi bolje popunila čizme Indiana Jonesa od slavnog Harrison Forda.

Izvor: Den Of Geek

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. četvrti je bio takvo sranje da nemožeš virovati,ono u prvih 20 minuta saznaš sve za do kraja filma,a naročito priživljavanje nuklearke u frižideru(gledoh na blu-ray9

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!