3DFilmoviKinoVijesti

Peta po redu filmomanija – revija dobrog filma u tri grada istovremeno

U razdoblju od punih 12 dana (21. 9. – 2.10.) održati peta po redu Filmomanija – revija dobrog filma! Za razliku od dosadašnjih izdanja, ovogodišnja Filmomanija 5 održat će se u čak tri grada istovremeno: Cineplexx Osijek (Avenue Mall), Cineplexx Split (City Center One) i Movieplex Zagreb (Centar Kaptol)!

Sada već uobičajena revija dobrog filma i u svom petom izdanju nam donosi 20-tak najkvalitetnijih ostvarenja sedme umjetnosti s najvažnijih svjetskih filmskih festivala. Od za sada potvrđenih filmova iz programa svakako treba izdvojiti prvi nezavisni film snimljen u 3D tehnologiji redatelja Wima Wendersa, Pina 3D; zatim novi film redatelja Gusa Van Santa, Nespokojni te dobitnika nagrade žirija na filmskom festivalu u Cannesu ove godine, Dječak s biciklom braće Dardenne.

U prilogu se nalaze detaljnije informacije o Filmomaniji 5, kao i popis do sada potvrđenih filmova koji će se prikazati na istoj: [download id=”38″]

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!