3DFilmoviKinoVijesti

Peta po redu filmomanija – revija dobrog filma u tri grada istovremeno

U razdoblju od punih 12 dana (21. 9. – 2.10.) održati peta po redu Filmomanija – revija dobrog filma! Za razliku od dosadašnjih izdanja, ovogodišnja Filmomanija 5 održat će se u čak tri grada istovremeno: Cineplexx Osijek (Avenue Mall), Cineplexx Split (City Center One) i Movieplex Zagreb (Centar Kaptol)!

Sada već uobičajena revija dobrog filma i u svom petom izdanju nam donosi 20-tak najkvalitetnijih ostvarenja sedme umjetnosti s najvažnijih svjetskih filmskih festivala. Od za sada potvrđenih filmova iz programa svakako treba izdvojiti prvi nezavisni film snimljen u 3D tehnologiji redatelja Wima Wendersa, Pina 3D; zatim novi film redatelja Gusa Van Santa, Nespokojni te dobitnika nagrade žirija na filmskom festivalu u Cannesu ove godine, Dječak s biciklom braće Dardenne.

U prilogu se nalaze detaljnije informacije o Filmomaniji 5, kao i popis do sada potvrđenih filmova koji će se prikazati na istoj: [download id=”38″]

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!