Blu-ray izdanjaFilmoviVijesti

Još jedan mjesec do Star Warsa na Blu-rayu uz novi trailer

Twentieth Century Fox i Lucasfilm objavili su još jedan trailer za vrlo iščekivani Star Wars: The Complete Saga.

Drugi teaser Blu-ray verzije Star Warsa nudi kratke scene od 40 plus sati specijalnih dodataka pakiranih u setu od 9 diskova, koji uključuju izbrisane scene te arhivirane dokumentarce.

Lansiranje Star Wars franšize na Blu-rayu najavljeno je za 16. rujan.

[youtube id=”cLhGocXP-Is&feature” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Blu-ray

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

4 komentara

    1. Trebao bi izaai kod nas u to vrijeme, ali trenutno Vam ne možemo provjeriti tu informaciju i dati potvrdan odgovor. Ono što znamo je da ae izaai i box setovi posebno svake trilogije, te ae svi filmovi imati hrvatske titlove. Pozdrav

  1. Je, i kod nas tada izlazi ali za sada po nepoznatoj cijeni.
    Uopae ne treba sumnjati kako ae koštati puta dva nego u americi, bar dosadašnje iskustvo s trilogijom prstenova koja je bila bez hr titla upuauje na tako strašnu činjenicu. Po tome s titlom bi moglo koštati još i više …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!