3DVijesti

Popularnost 3D televizora povećava cijene ravnih TV ekrana

Raniji izvještaj istraživačke firme IHS otkrio je da su cijene ravnih TV ekrana porasle na području SAD-a u lipnju već treći uzastopni mjesec.

Prema brojkama, prosječna cijena ravnih TV ekrana u SAD-u dostigla je 1133 dolara, što je 10 dolara više (porast od 0.9%) u usporedbi sa svibnjem. Tako su ukupne cijene za LCD televizore u prosjeku 1050 dolara u lipnju, predstavljajuću porast od 5 dolara, dok su ukupne cijene za plazma televizore stabilizirane na 1590 dolara.

U posljednja tri mjeseca primjetan je porast prosječnih cijena, a istraživanja pokazuju kako je popularizacija aktivnih i pasivnih 3D televizora uzrokovala ovaj porast.

Izvor: HDTV Reviews

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!