Vijesti

LG predstavio 60 inčnu plazmu 60PK250

LG je predstavio 60PK250 model, radi se o 60″ plasmi namjenjenoj za one kojima su i 50″ modeli mali. LG 60PK250, osigurava visoku jasnoću i Full HD 1,920 x 1.080p rezoluciju sa 3,000,000:1 dinamičkim omjerom kontrasta, te uključuje tehnologiju TruMotion 600Hz. Kroz TruMotion 600Hz, PK250 koristi skeniranje od 600Hz da se smanji vrijeme odziva, pružajući oštrije slike bez gubitka na detaljima. Radi se o subfield drive-u o kojem smo više puta govorili u našim edukativnim tekstovima.

Nadalje, 60PK250 ima sustav za obradu slika putem tehnologije Dual XD Engine, koji omogućava vidljivost sadržaja do dva puta brže nego prethodni tip TV-plazma. Konkretno, 60PK250 nudi potrošačima bogatstvo mogućnosti i interakcije sa TV postavkama koje poboljšavaju iskustvo gledanja.

Tu su AV mod funkcija, 24p Real Cinema, postizanje optimalne kvalitete slike za sve vrste programa.
Ovaj TV koristi tehnologiju Smart Energy Saving Plus, značajka koja smanjuje potrošnju energije, čineći uređaj izvanredno prihvatljivim za okoliš.

Ključni element energetske učinkovitosti LG 60PK250, je također funkcija “Inteligentni senzor” iz LG-a, koji analizira razinu svjetla u trenutnoj okolini i precizno podešava pozadinsko osvjetljenje TV-a. Još jedna dodana prednost inteligentnog senzora, je da se smanjuje opterećenje vida tijekom dugotrajnog gledanja, tu su i dodatne opcije kao što je podešavanje referetnih boja dok se štedi energija a da pritom zadrže kvalitetu slike na razini koja osigurava zaštitu očiju.

Ovaj model je ujedno i najjeftiniji model u dijagonalama iznad 50″ te je preporučena cijena oko između 2000 i 2500 eura.

Adsense

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!