Home » Vijesti » 3D » Dorcel 3D u pregovorima s Panasonicom

Dorcel 3D u pregovorima s Panasonicom

Iz dana VHS videa do 3D doba postoji industrija koja može podržati sustave, tehnologije i proizvode. Industrija erotskih filmova. Tržištu 3D filmove s erotskim sadržajem će poboljšati prodaju 3D televizija. Različiti proizvođači diljem svijeta su opremili sa 3D kamerama filmska studija te obične korisnike pretvorivši porno i erotske filmove u tri dimenzije.
Potražnja za 3D filmovima ovakvog sadržaja je ogromna, veća nego je potražnja za 3D Hollywoodskim blockbusterima i mnogi TV proizvođači s obzirom na korištenje ovakvog materijala distribuiraju aplikacije kroz novi Smart TV.

Glasine su procurile da Francuska tvrtka “Dorcel” koja se bavi proizvodnjom i distribucijom erotskog filma želi da sa Panasonicom sklopi ugovor gdje bi se kao servis platforma u Viera Connect aplikaciji televizora, prikazivali erotski filmovi.
Pristup će biti uz korištenje sigurne zaporke, a korisnik će moći vidjeti materijal kao video na zahtjev (Video-On-Demand). Ako pregovori prođu kako je planirano, onda će Panasonic ostvariti ove godine rekordnu prodaju.

About HD Televizija tim

2 komentara

  1. I’m sorry Jasmin but I have noticed u changed ur profile picture and u look very nice , nice hair looks like u cut ur hair differently so i wondered who ur hairstylist is that did such an amazing job ? thanks in advance :P

  2. Thank you! U can go with me next time, Ill call u next time :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*