3DVijesti

Dorcel 3D u pregovorima s Panasonicom

Iz dana VHS videa do 3D doba postoji industrija koja može podržati sustave, tehnologije i proizvode. Industrija erotskih filmova. Tržištu 3D filmove s erotskim sadržajem će poboljšati prodaju 3D televizija. Različiti proizvođači diljem svijeta su opremili sa 3D kamerama filmska studija te obične korisnike pretvorivši porno i erotske filmove u tri dimenzije.
Potražnja za 3D filmovima ovakvog sadržaja je ogromna, veća nego je potražnja za 3D Hollywoodskim blockbusterima i mnogi TV proizvođači s obzirom na korištenje ovakvog materijala distribuiraju aplikacije kroz novi Smart TV.

Glasine su procurile da Francuska tvrtka “Dorcel” koja se bavi proizvodnjom i distribucijom erotskog filma želi da sa Panasonicom sklopi ugovor gdje bi se kao servis platforma u Viera Connect aplikaciji televizora, prikazivali erotski filmovi.
Pristup će biti uz korištenje sigurne zaporke, a korisnik će moći vidjeti materijal kao video na zahtjev (Video-On-Demand). Ako pregovori prođu kako je planirano, onda će Panasonic ostvariti ove godine rekordnu prodaju.

Adsense

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. I’m sorry Jasmin but I have noticed u changed ur profile picture and u look very nice , nice hair looks like u cut ur hair differently so i wondered who ur hairstylist is that did such an amazing job ? thanks in advance :P

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!