Blu-ray izdanjaFilmovi

Novi naslovi na Blu-ray mediju [Continental film]

Za drugi tjedan mjeseca travnja Continental Film pripremio je tri nova Blu-ray naslova, Kronike iz Narnije: Plovidba Broda Zorogaza, vrhunski SF spektakl Tron: Nasljedstvo, te romantičnu komediju Kad je Harry Sreo Sally. Više detalja o pojedinim naslovima potražite u nastavku.

KRONIKE IZ NARNIJE: PLOVIDBA BRODA ZOROGAZA (DVD i Blu-ray izdanje)

Redatelj: Michael Apted

Uloge: Ben Barnes, Skandar Keynes, Georgie Henley

Pripremite se za povratak u čudesan svijet C. S. Lewisa u trećem nastavku omiljene fantasy serije „Kronike iz Narnije“. Kada Lucy i Edmund Pevensie, zajedno s njihovim rođakom Eustaceom, budu uvučeni u sliku i vraćeni u Narniju, priključuju se kralju Caspijanu i plemenitom mišu Reepicheepu na veličanstvenom brodu Zorogazu. Hrabri putnici odlaze na tajanstvena otočja, suprotstavljaju se magičnim stvorenjima i ponovno se sastaju s Aslanom u misiji o kojoj ovisi sudbina čitave Narnije!

[youtube id=”wxfb1L-hMxU” w=”600″ h=”337″]

 

TRON: NASLJEDSTVO (DVD i Blu-ray izdanje)

Redatelj: Joseph Kosinski

Uloge: Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde

Disney predstavlja igrani film kakav dosad niste vidjeli, rađen uz pomoć najnaprednije tehnologije današnjice. Uronite u digitalni svijet filma TRON, nevjerojatnu avanturu koja vas revolucionarnim vizualnim efektima vodi do samih granica mašte, u kojoj glumi proslavljeni Jeff Bridges. Kada Flynn, najveći tvorac video igara na svijetu, pošalje tajni signal iz čudesnog digitalnog svijeta, njegov sin otkriva zagonetnu poruku i upušta se u avanturu kako bi spasio nestalog oca. Uz pomoć neustrašive ratnice Quorre, otac i sin kreću u pustolovinu kroz nevjerojatni cyber svijet i predvode konačni obračun dobra i zla. Iskusite nenadmašnu zabavu s filmom TRON: Nasljeđe – upotpunjenu nikada viđenim posebnim dodacima koji vas vode još dublje u fenomenalni svijet TRONA.

[youtube id=”L9szn1QQfas” w=”600″ h=”337″]

KAD JE HARRY SREO SALLY (Blu-ray izdanje)

Redatelj: Rob Reiner

Uloge: Billy Crystal, Meg Ryan, Carrie Fisher

Proslavljeni redatelj Rob Reiner (The Princess Bride) predstavlja ovu „urnebesno smiješnu“ (Newsweek) romantičnu komediju u kojoj glume Billy Crystal i Meg Ryan. Jedna od najvećih romansi svih vremena, Kad je Harry sreo Sally… „pršti inteligencijom i humorom“ (Boxoffice) dok iznosi „istinu o odnosima kakva još nikad nije prikazana na filmu“ (New York)… do sad! Seks je uvijek smetnja u prijateljstvu žene i muškarca. Barem je tako mislio Harry Burns (Billy Crystal). Kada je Harry sreo Sally Albright (Ryan) i među njima se počelo rađati duboko prijateljstvo, Harry je odlučio da neće dozvoliti svojoj strasti prema Sally da uništi prijateljstvo. Ali kada noć slabosti završi s jutrom punom panike, hoće li njih dvoje podleći Harryjevim strahovima i ostati prijatelji ili će priznati jedno drugome kako su možda ipak stvoreni jedno za drugoga?

[youtube id=”u44zHRpUiKs” w=”600″ h=”337″]

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. jedno vrijeme sam bio totalno zagriza za blu ray tehnologiju dok nisam kupio wd tv live i shvatio da mi to uopae nije u životu potrebno stari dobar dvd je još uvijek dovoljno dobar a za ostalo mkv 720 p

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!