Obavijesti/ostaloVijesti

Najava testa [LCD – 2D LED] : Panasonic TX-L42E30E

Prije par minuta u lab nam je stigao prvi model HD LCD televizora na testiranje u 2011-toj godini. Radi se o Panasonic TX-L42E30E 2D LCD modelu. S ponosom Vas obavještavamo da je HD Televizija, globalno, prvi recezentski sajt koji je u mogućnosti prezentirati novi model prvog LCD Tv u 2011-toj godini. U odnosu na prošlogodišnji model, novi model donosi znatna poboljšanja tehnologije LED panela od kojih izdvajamo novi IPS panel, interpolaciju, DivX HD i MKV podršku, novi dizajn izbornika, čak 3 USB porta, 4 HDMI ulaza, Wi-Fi mogućnost kao i Viera Connect tehnologiju uz inovativan dizajn. Naravno, više o modelu saznat će te u samoj recenziji.

Na test ustupio: VT Commerce Ljubuški, BiH. Novi model LCD-a možete pogledati i uvjeriti se u njegove inovativnosti u Panasonic Shopu na adresi:
Kralja Petra Krešimira IV (SPC Rondo)
Nazvati telefonski na 036/313-070, te putem skype-a na eshopmostar ili putem web
stranice: www.vtc.ba i facebook stranice
http://www.facebook.com/pages/Panasonic-Shop/142787119105408#

Objavu kompletnog testa možete očekivati prija završetka tjedna.

Adsense

Povezani tekstovi

19 komentara

 1. Mislim da dvije stvari najviše zanimaju ljude kod Panasonic LCD-ova. Jesu li popravili razinu crne bez auto-dimminga(ako se uopae ovo može isključiti) i je li ima razdvojen judder i blur algoritam kod interpolacije.

  1. E,pa da se ti i ja jedanput slažemo.Mislim da je još uz to bitno vidjeti kakav je player(podržani formati i titlovi) i snimanje na HDD(timer,trza li),ali sam siguran da ae Nani to odraditi.Sad je jedini problem ko ae to dočekat.

  1. Tako je to u Europi.
   U SAD-u plazma C30 (kod njih se zove X30) ima mkv (i to preko USB-a) i DLNA……kod nas ništa od toga.
   A to je početni model i kod njih i kod nas!

   1. Da jer ima Ethernet port koji C3 nema. Zato i kazem drukcije je ne samo USA od EU vec i u EU se razlikuje integracija pojedinih featura na pojedinim modelima.

    Na nekim modelima su uzbaceni DVB-S stuneri poput E30 kojeg imamo na testu a predstavlja skuplji LCD model u svojoj klasi.

 2. Zapravo da se bude precizan. Od LCD-ova MKV podršku imaju E30 i skuplji, a kod plazmi S30 i skuplji. Znači kod plazmi je to vea prisutno u srednjem razredu.

   1. Znači da bi se naš S30 mopgao razlikovati od europskog? Gledam na Panasonic Europe specifikacije S30 plazme i tamo jasno piše DivxPlusHD što bi značilo da ima podršku za MKV. Isto tako U serije nemaju tu podršku, samim tim ni E3 LCD.

 3. U SAD-u svi modeli plazmi i LCD-ova za 2011. godinu imaju mkv podršku. Zašto? Zar je njihovo tržište zahtjevnije od našeg europskog? Ne bih rekao.

 4. Ima li ovaj TV DVB-T2 prijemnik? Nešto vidim da bi trebao imat za neka tržišta.

  Baš me zanima oae li recenzija biti, kao što je najavljeno, objavljena u sljedeaih 30 sati. :D

 5. Update: E30 smo kalibrirali sa HCFR-om ali je u medjuvremenu izasla finalna verzija Calmana, 4.2, te cemo kalibraciju od sada raditi sa Calman-om. Recenzija ce kasniti zbog prelaska na novi kalibracioni software kako bi podigli kvalitet testova na jos veci nivo.

  Stay tuned!

 6. čekam i čekam i opet ništa… Svaki dan otvorim stranicu da vidim jel izašla recenzija kad ono opet ništa. Šala mala, al eto da se vidi da nas ima nestrpljivih. Nekih novih info o tome kad bi recenzija mogla bit vani?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!