3DObavijesti/ostaloVijesti

Philips Cinema 21:9 Platinum Series

Ove godine Philips će predstaviti 2 evolucijska modela Cinema 21:9 televizora. Platinum serija će biti objavljena u Europi i Rusiji kao 3D FullHD serija i predstavljat će pasivni 3D LCD.
Cinema 21:09 Platinum će se koristiti Sharp panele, UV2A tehnologija i rezolucije 2560x1080p, skeniranje na 400Hz [200 + 200 Hz] kombinacijom interpolacije i skeniranja pozadinskog osvjetljenja, a samo pozadinsko osvjetljenje će ostati Direct-LED uokvireno tehnologijama LED Pro & Bright Pro.

Po prvi put će se integrirati i pretvaranje 2D u 3D slike!

TV će imati ugrađen in-Wi-Fi modul, pružit će NET TV platformu i sadržaj, kao i video na zahtjev, podržava Skype, imat će web-preglednik sa platformom za umrežavanje i medija Connect.

Kompatibilnost televizijske datoteka su univerzalne i po prvi put na televizijama od Philipsa vidimo mogućnost snimanja na vanjski tvrdi disk (HDD) ili flash memorije putem USB porta.

Također po prvi put, iskorištavanjem 3D tehnologije, tu su i [Multi-prozori gledanja] dvije različite slike, ovisno o kutu gledanja!

Platinum serija će se predstaviti krajem veljače, u blizini Barcelone, nadamo se i u našem labu.

Adsense

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!