Home » Vijesti » 3D » Nove 3D plazme iz Samsung-a

Nove 3D plazme iz Samsung-a

samsungc680-3d

Samsung nastavlja širiti ponudu 3D HDTV-a modelima oznaka C680 i C490. Oba modela predstavljaju povoljnije alternative u odnosu na već predstavljene 3D televizore visoke klase, modele C7000 i C8000, a valja istaknuti kako će model C490 biti prvi 3D 720p model u ponudi.

Model C680 će biti dostupan u raskošnih 50-inča, nuditi će 1920×1080 3D-panel uz specificiran dinamički kontrast od 2,000,000:1. Korištena je aktivna 3D tehnologija koja zahtijeva aktivne 3D naočale. C680 će nuditi 4 HDMI priključka, te Samsung-ovo sučelje za pretraživanje interneta i DLNA AllShare mogućnosti. Spominje se i integrirani USB priključak za multimedijalne sadržaje, kao i Game način rada za smanjenje ulaznog kašnjenja.

U trenutku objave na službenoj US stranici proizvođača TV se nalazi u ponudi, premda nismo mogli pristupiti odjeljku specifikacija (Page Not Found poruka).

Povoljniji C490 još nije službeno dostupan, no dostupne informacije govore kako će koristiti novi tzv. E3-panel uz 3 HDMI priključka. Internet i DLNA podrška čini se da će izostati s ovog modela. 3D naočale će se morati zasebno pribaviti što znači da se radi o 3D-ready modelu televizora.

Televizori još nisu najavljeni za europsko tržište, no vjerujemo kako će Samsung uskoro učiniti isto i za ovu regiju (ako ne prije, onda na IFA sajmu početkom rujna).

Fons: FlatPanelHD

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

8 komentara

  1. Molio bi da mi stručnjaci iz HD televizije kažu jel ae bit uskoro duuuugooo najavljivani (najtraženiji) test samsung plazme C450?? Ako da kada točno? Hvala i lijep pozdrav.

  2. Vidi im stalka ko vjesalica za kapute, pa zar oni nemaju kakve dizajnere zaposlene kod sebe.

  3. C8000 je samo za američko tržište i odgovara europskome modelu c7000 sa real black filterom, Samsung dere Panasonic u svakom segmentu i tu nema daljnjeg razgovora.

  4. Vidi se po recenzijama sto ga dere.

  5. LCD serija c650, LED serije c8000 su bolji nego Panasonicovi lcdi, a omjer performansi i cijene kod plazmi je daleko bolji i isplativiji nego kod Panasaonica, pogledaj samo koliko košta 50C450 i X20, a u high end segmentu da ne govorimo. Dizajn i funkcije neau uopae ni spominjati. Dakle 3:0 za Samsung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*