Home » Filmovi » Pratite uživo londonsku premijeru filma Snjeguljica i lovac

Pratite uživo londonsku premijeru filma Snjeguljica i lovac

Premijera-Snjeguljice-i-lovca

Danas, 14. svibnja, Hollywood se vraća u London. Kristen Stewart, Charlize Theron i Chris Hemsworth u pratnji redatelja Ruperta Sandersa prisustvovat će glamuroznoj svjetskoj premijeri Universalovog filma Snjeguljica i lovac.

Ne propustite uživo premijeru na portalu index.hr danas od 18,30 sati.

Sinopsis filma:

Mega popularna zvijezda Sumrak sage – Kirsten Stewart glumi potpuno drugačiju princezu. Ona je ratnica, odjevena u metani oklop i s mačem u ruci. Nije bespomoćna i ne čeka princa na bijelom konju. Kirsten se udružuje s lovcem (Hemsworth) te zajedno kreću u ubilački pohod na kraljevski dvor. Zla kraljica (Theron), već je okarakterizirana kao najljepša, ali i najopakija vladarica s filmskih platna.

Blockbuster Snjeguljica i lovac u kinima diljem Hrvatske od 31. svibnja 2012.

[youtube id=”2-UMNSVX7_I” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Blitz PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*