3D

Službeni film FIFA Svjetskog Prvenstva 2010 u Blu-ray 3D izdanju

Sony Pictures Home Entertainment je službeno najavio izlazak licenciranog filma o FIFA Svjetskom Prvenstvu u 3D inačici za 16. studenog ove godine, izvještava Blu-ray.com. Izdanje će sadržavati najvažnije trenutke ovogodišnjeg natjecanja u 720p AVC-MVC formatu, te engleskom i njemačkom DTS-HD Master Audio zvučnom zapisu. Zanimljivost ovog izdanja jest i njegova isključiva reprodukcija u 3D varijanti, za razliku od ostalih 3D izdanja koje je moguće gledati i u 2D. Na disku će se naći tek nešto više od sat vremena 3D zapisa, a biti će kompatibilan s regijama ABC. Podsjetimo, ukupno je 25 utakmica emitirano u 3D, uključujući i njih 15 iz prvog kruga natjecanja. [Blu-ray]

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!