Audio-video uređaji

Samsung-ovi 3D HDTV-i u stižu već 26. veljače

samsung-c7000-3d

Prvi ovogodišnji 3D-spremni model iz Samsung-a se pojavio za predbilježbu na stranicama internetskih trgovina. Radi se o modelu serije C7000, a kojeg obilježava LED pozadinsko osvjetljenje na rubovima (edge-lit LED), podrška za razne internet i mrežne servise (Internet@TV, Skype, AllShare DLNA media streaming…), te ono najiščekivanije: podrška za 3D materijale, kao i mogućnost konvertiranje 2D-a u 3D. Tu je i obećana mogućnost prilagođavanja parametara slike i zvuka ovisno o sadržaju koji se gleda, bilo da se radi o televizijskoj slici, DivX filmu ili Blu-ray disku.

Na izbor su trenutno dane tri različite dijagonale: 40-, 46- i 55 inča, a najavljene cijene iznose $1,999 (cca. 10.800 kn), $2,599 (cca. 14.000 kn), $3,299 (cca. 17.800 kn). U pakiranju se ne nalaze 3D naočale neophodne za trodimenzionalno iskustvo, te ćete ih morati naručiti zasebno, po još nedefiniranoj cijeni.

Izvor: EngadgetHD

Galerija slika @ EngadgetHD

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!