Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Samsung-ovi 3D HDTV-i u stižu već 26. veljače

Samsung-ovi 3D HDTV-i u stižu već 26. veljače

samsung-c7000-3d

Prvi ovogodišnji 3D-spremni model iz Samsung-a se pojavio za predbilježbu na stranicama internetskih trgovina. Radi se o modelu serije C7000, a kojeg obilježava LED pozadinsko osvjetljenje na rubovima (edge-lit LED), podrška za razne internet i mrežne servise (Internet@TV, Skype, AllShare DLNA media streaming…), te ono najiščekivanije: podrška za 3D materijale, kao i mogućnost konvertiranje 2D-a u 3D. Tu je i obećana mogućnost prilagođavanja parametara slike i zvuka ovisno o sadržaju koji se gleda, bilo da se radi o televizijskoj slici, DivX filmu ili Blu-ray disku.

Na izbor su trenutno dane tri različite dijagonale: 40-, 46- i 55 inča, a najavljene cijene iznose $1,999 (cca. 10.800 kn), $2,599 (cca. 14.000 kn), $3,299 (cca. 17.800 kn). U pakiranju se ne nalaze 3D naočale neophodne za trodimenzionalno iskustvo, te ćete ih morati naručiti zasebno, po još nedefiniranoj cijeni.

Izvor: EngadgetHD

Galerija slika @ EngadgetHD

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

2 komentara

  1. Kako mogu prodavati bez naočala,onda to nije 3D,znači žele dodatnu zaradu još od naočala

  2. Hehe, pa vidiš da piše 3D Ready, on je samo spreman za to, a jel dobiješ sve u pakiranju, naravno da ne :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*