Blu-ray izdanjaDVD i Blu-ray recenzijeFilmovi

Recenzija [Blu-ray]: James Bond: Zrno Utjehe

Pakiranje

2-star-half

Još jedno u nizu klasičnih, ni po čemu posebnih Blu-ray izdanja. Na poleđini se nalazi kratak sinopsis, lista posebnih dodataka uz nekoliko isječaka iz filma, te tehničke specifikacije koje nisu precizno definirane na pakiranju. Naime, na omotu nije navedeno o kojem se DTS zvučnom zapisu radi, tako da kupac može samo pretpostavljati što će na disku naći: klasičan DTS iz doba DVD-a, DTS-HD High Resolution ili pak DTS-HD Master Audio. Zbog izostanka ovog tehničkog podataka oduzimamo pola zvjezdice.

quantum-of-solace-bd-pack

Unutar pakiranja također bez iznenađenja, Blu-ray medij i to je to. Tek se na mediju može pročitati da se radi o DTS-HD High Resolution audio zapisu, što se do otpakiravanja ne može nikako vidjeti.

quantum-of-solace-bd-inside

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Odgledao sam ga u Blu-ray-u i stvarno ima izvanredan kvalitet i kao što u tekstu stoji stvarno je tehnički vrhunski odra?en

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!