Audio-video uređajiVijesti

Createc [Japan]: Panasonic-ov IPS-Alpha panel nove generacije (+ video)

panasonic-adv-ips-prototype-ceatec

Panasonic, uz Sony i Samsung, nema u planu izdati nove modele televizora do kraja ove godine, no to ga ne sprječava da na Createc sajmu ne predstavi nove panele koji će tržište ugledati najvjerojatnije nagodinu. EngadgetHD je uživo imao priliku vidjeti prototipni IPS-Alpha panel koji oduševljava svojom kvalitetom prikaza. Panel nudi impresivnu crnu boju i kuteve gledanja, a tu je i izniman prikaz objekata u pokretu, bez vidljivih tragova (ghosting-a). Na videu u nastavku lako ćete uočiti razliku između novog panela i onoga iz 2008. godine.

Informacije o cijeni i dostupnosti nisu objavljene, no predviđa se da će biti više o njima riječi na CES sajmu u Las Vegasu u siječnju.

EngadgetHD galerija slika >

[Via EngadgetHD]

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

5 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!