Audio-video uređaji

Philips 42PFL8404H – LCD HDTV nove serije 8 [PR]

philips-42pfl8404h

Philips je predstavio nove LCD TV prijamnike, serije osam (8000). Nova serija biti će opremljena MPEG-4 DVB-T/C tunerima za prijem HD signala bez potrebe za odvojenim STB-om, a također će na svome zaslonu direktno s interneta moći prikazivati sadržaje zahvaljujući NetTV opcijom dostupnom putem mrežnog priključka na stražnjoj strani televizora ili putem bežične WiFi mreže. Ambilight Spectra 2 je također dostupan, baš kao i napredna Pixel Precise HD tehnologija za kvalitetnu sliku. Ljubitelje filmova u h.264 formatu će obradovati njihova direktna podrška preko USB utora s bočne strane. Philps 42PFL8404H je dostupan po cijeni od 9.490 kuna. Službeno priopćenje, te linkove na službenu stranicu i neovisnu recenziju potražite u nastavku.

Zagreb – Philips je predstavio nove LCD TV prijamnike, serije osam. Modernog i atraktivnog dizajna, Philipsova nova linija mogućnostima i inovacijama oduševit će i najizbirljivije.

Uz nagrađivane Philipsove tehnologije za poboljšanje slike i zvuka te MPEG4 DVB-T/C tuner za prijam HD signala, nova linija opremljena je i NetTV-om. Ova opcija omogućuje pregledavanje online sadržaja izravno na TV prijamniku pomoću daljinskog upravljača i bez uporabe računala. Dovoljno je jednostavno spojiti TV izravno na kućnu mrežu putem ugrađenog Ethernet priključka ili bežične WiFi mreže . Pregledan izbornik osigurava jednostavan pristup NetTV uslugama koje se automatski prilagođavaju zaslonu za najveću kvalitetu prikaza.

philips-42pfl8404h_angled

Philips 42PFL8404H LCD

Jedan je od modela iz nove serije i 42-inčni LCD 42PFL8404H. Uz mogućnost online povezivanja, novi Philipsov LCD pruža vrhunski doživljaj gledanja i slušanja.
Za jedinstveno iskustvo zaslužna je tehnologija Ambilight Spectra 2 koja svjetlost i boje s ekrana produljuje na zidove s dvije bočne strane. Uz to što na taj način dokazano smanjuje umor očiju, ovaj inteligentan sustav osvjetljavanja pruža dodatni užitak tijekom gledanja.

Vrhunsku kvalitetu slike osigurava i nova tehnologija Pixel Precise HD koja je temeljena na nagrađivanom Pixel Plusu. Zahvaljujući Pixel Precise 100Hz, ovaj model TV prijamnika ima najbrže vrijeme odziva LCD matrice u svojoj kategoriji od 3 ms (mjerna jedinica BEW). Potpuno oštra i jasna slika tako je osigurana i pri brzim pokretima i izmjenama scena.

Za povezivanje Philipsov LCD ima 4 HDMI priključka te DLNA PC mrežni link koji omogućuje bežično spajanje TV-a s računalom. Zahvaljujući toj funkciji moguće je na velikom TV ekranu pomoću daljinskog upravljača pregledavati videozapise ili slike pohranjene na računalu.

Philipsov novi LCD TV prijamnik 42PFL8404H može se kupiti u svim bolje opremljenim prodavaonicama tehničke opreme po cijeni od 9.490 kuna.

Link na službenu stranicu Philips-a.

Link na mini recenziju sa slikama na AVForums.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!