Audio opremaMrežni reproduktori glazbeRecenzije

Recenzija [mrežni glazbeni reproduktor]: Logitech SqueezeBox Duet

Zaključak

SqueezeBox Duet je izuzetno zanimljiv reproduktor online i lokalno pohranjene glazbe koji to radi putem dvije vrlo kvalitetno izrađene jedinice – kontrolera s LCD zaslonom i malenog receivera. Sustav je mnogo tehnološki i po mogućnostima napredovao u odnosu na originalni SqueezeBox, a najveća je novina definitivno LCD zaslon i cijeli niz mogućnosti koje možete izvoditi putem kontrolera. Instalacija je definitivno najkritičnija točka ovog sustava i smatramo da je Logitech trebao uložiti više u tiskane upute jer proces instalacije ipak nije bio toliko jednostavan u našem slučaju. Samo korištenje je bilo izuzetno ugodno iskustvo, a količina glazbe koju je SqueezeNetwork mreža internet radio stanica dovela u naš testni prostor nadilazi gigabajte glazbenih datoteka pohranjenih na našem računalu. Povezivnost nije patila kod ovom modela i uz analogni stereo na raspolaganju vam su i digitalni izlazi.

Logitech također odvojeno prodaje kontrolere i receivere tako da sustav možete dodatno proširivati ukoliko za to imate potrebu.

Sve u svemu, vrlo zanimljiv koncept koji ne nažalost narušen loše rješenom instalacijom.

Konačna ocjena: 7/10

Maloprodajna cijena (na dan objave): 2.500,00 kn

Na test ustupio: Logitech Hrvatska

Copyright HDtelevizija.com, 2009. Sva prava pridržana.

Tekst i slike nije dopušeno kopirati bez dozvole!

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7 8

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!