Home » Filmovi » Recenzija filma: Tajni Snovi Jedne Šopingholičarke (2009)

Recenzija filma: Tajni Snovi Jedne Šopingholičarke (2009)

Sve obožavateljice bestselera književnice Sophie Kinselle će pohrliti u kino, kao i one koje uživaju u pogledu na moderne krpice i dobrom šopingu, čim ovaj film bude dostupan u našim kinima
Za ostale koje se ne mogu naći niti u jednoj skupini, razlog da pogledaju ovaj film može biti taj da napokon vide kako je to kad te lutke iz izloga doslovno pozivaju na peglanje kartice. Film počinje igrati u hrvatskim kinima od 19. veljače!

Osnovne informacije

Redatelj: P.J. Hogan (My Best Friend’s Wedding)
Glumci: Isla Fisher (Wedding Crashers, The Lookout), Hugh Dancy (Elizabeth I, Black Hawk Down), Joan Cusack (Working Girl , In & Out ), John Goodman (Beyond the Sea, Evan Almighty, The Flintstones)

Format filma: 2.35:1

Sinopsis

U glamuroznom svijetu New Yorka, Rebecca Bloomwood je bezbrižna djevojka kojoj dobro ide kupovanje – možda čak i predobro. Ona sanja o poslu u svom omiljenom modnom časopisu, no nikako joj ne polazi za rukom dobiti priliku – sve dok, ironično, ne dobije posao kolumnistice u financijskom časopisu kojeg izdaje ista izdavačka kuća. Kad joj se snovi konačno počnu ostvarivati, ona poduzima još urnebesnije i ekstremnije korake kako bi spriječila da njena prošlost uništi njenu priliku za budućnost.

About Vanci

3 komentara

  1. Odlično odrađena recenzija za početak! Mislim da ti je i tematika idealno pogođena za recenzenticu!

    Izme?u ovog, Vrag nosi Pradu i 27 Dresses, koji ti je najbolji?

  2. Hvala, drago mi je da vam se svi?a. :)
    Za nijansu mi je bio bolji Vrag nosi Pradu, dok me film 27 Dresses nije osvojio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*