Nagradne igreObavijesti/ostalo

Završena božićna nagradna igra HDtelevizije

Prvim danom 2009. godine druga organizirana nagradna igra na stranicama HDtelevizije je završena i vrijeme je da objavimo ime sretnog dobitnika Logitech-ovog laserskog miša. Na nagradnu igru se prijavilo nešto manje od 330 kandidata, što je s obzirom na trajanje igre od svega 11 dana brojka na koju smo vrlo ponosni. Zahvaljujući ovako dobrom odazivu potruditi ćemo se što prije organizirati novu nagradnu igru, uz nadu da će se još više sponzora odazvati i da će nagrade biti još vrijednije.U nastavku provjerite tko je dobitnik.

Stranica random.org nam je i ovoga puta poslužila kao alat za izvlačenje, a sretna dobitnica je izvučena pod rednim brojem 172, nadimka Ani! Prije objave napravljena je i provjera dvostrukih prijava i dobitnica je ne ovoj kontroli uredno prošla jer imamo zabilježenu samo jednu prijavu preko te e-mail adrese. Dobitnica je za nagradnu igru saznala preko portala uzmilovu.net, a navela je kako se nada nagradi jer pod borom ove godine nije pronašla poklon. Čestitamo sretnoj dobitnici i želimo joj ugodno korištenje osvojene nagrade, a svima ostalima više sreće u nekoj od idućih igara HDtelevizije!


Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!